Üzücü haber geldi! Eşinden boşanıyor... - Son Dakika
Magazin

Üzücü haber geldi! Eşinden boşanıyor...

Üzücü haber geldi! Eşinden boşanıyor...

2020 yılında inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile evlenen dünyaca ünlü oyuncu ve model Pamela Anderson (54), aradığı mutluluğu beşinci evliliğinde de bulamadı. İşte detaylar...

21.01.2022 15:17  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Baywatch' (Sahil Güvenlik) dizisinin yıldızı Pamela Anderson, 2020 yılının son günlerinde inşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile sürpriz şekilde hayatını birleştirmişti.

BOŞANMAYA KARAR VERDİ

Eşi için, "Tam olmam gereken yerdeyim, beni seven bir adamın kollarında" açıklamasını yapan 54 yaşındaki oyuncu, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Anderson, Hayhurst'ten boşanmaya karar verdi.

ÇİFTİN YAKINLARI KONUŞTU

Rolling Stone Dergisi'ne konuşan bir kaynak, çiftin evliliğinin koronavirüs pandemisinde hızlı geliştiğini ama artık miladını doldurduğunu söyledi.

The Sun Gazetesi'ne konuşan bir kaynak ise ikilinin pandemide her dakikayı birlikte geçirdiğini, Anderson'un daha çok tanıma fırsatı buldukça eşinin, olmasını umduğu insan olmadığını anladığını belirtti.

Pamela Anderson, Dan Hayhurst ile evinin renovasyon çalışmaları esnasında tanışmıştı. Ladysmith kasabasında yaşayan bir inşaat ustası olan Hayhurst, bu renovasyon çalışmalarında görev alıyordu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Üzücü haber geldi! Eşinden boşanıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement