Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı - Son Dakika
Magazin

Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV, Nevşin Mengü'nün sunumuyla ekrana gelen ana haber bülteniyle birlikte izleyicilere veda etti.

25.12.2020 20:12  Güncelleme: 20:20

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapandığını açıkladı.

Kanalın kapanmasına giden süreçle ilgili olarak Süleyman Sarılar, "Olay TV'nin bütün yayın hakları, lisansı ve hissesinin tamamı Cavit Çağlar'ın. Ancak Hüseyin Köksal buranın yayın hayatına tekrar başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Bey ile ortaklığını sonlandırma kararı aldı" bilgisini verdi.

"YA BİR YOL BULACAĞIZ YA BİR YOL YAPACAĞIZ"

Sarılar, "Bütün baskılara boyun eğmeyen Hüseyin Köksal yeni bir arayışa girdi. Olay TV'yi bugün noktalayacağız ama Hüseyin Köksal bu anlayıştaki gazeteciliği devam ettirmek için çeşitli görüşmeler yapıyor, çeşitli platformları deniyor. Bizim birlikte çalıştığımız 180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz. Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız." ifadelerini kullandı.

Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı

Mengü de söz konusu veda yayınının sonunda "26 gün boyunca bizi izlediğiniz için, bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı. Yayın, çalışanların alkışlarıyla sona erdi.

Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı

Son Dakika Magazin Yayın hayatına yeni başlayan Olay TV kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yusuf: ülkede ne özgürlük kaldı ne adalet gidişat çok vahim 55 68 Yanıtla
  • turgut: vay be 30 6 Yanıtla
  • qeqe: acaba neden bitirdi... 32 2 Yanıtla
  • Şamil: Dünyanın en özgür bir kaç ülkesinden biriside Güzel Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetidir.O kadar özgüki dünyanın en gelişmiş ülkelerinin vatandaşlarının sorumluluğunu,yükümlülüklerini bir öğrense bu cennet ülkede ne kadar başıboş,serbest yaşadığını hemen anlayacaktır.Eğer hala özgür değiliz diyen varsa özgürlüğün olduğu ülke varsa gitsin orada yaşasın.Elini tutan yok.Git bakalım en özgür dediğin ülkede böyle bir kanal aç böyle yayın yap bakalım.Kanalı kapatırken bile özgürce tepki koyabiliyorsunuz.... 1 0 Yanıtla
  • PuSu: belliydi 0 1 Yanıtla
  • ünili genç: cidden ayıptır , ülkenin geldiği durum 0 0 Yanıtla
  • Okitay: OHhhhh :)) 0 0 Yanıtla
  • Bereket: hızlı ve öfkeli 0 0 Yanıtla

Advertisement