AK Parti'li Aslan: "O Büyük Denilen Ülkelerin Gıkı Çıkamadı" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Aslan: "O Büyük Denilen Ülkelerin Gıkı Çıkamadı"

AK Parti\'li Aslan: "O Büyük Denilen Ülkelerin Gıkı Çıkamadı"

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, “IŞİD, dünyanın en süper güçlerinin vatandaşlarının boyunlarını bıçakla kesti, o büyük denilen ülkelerin gıkı çıkamadı” dedi.

27.09.2014 17:33

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, "IŞİD, dünyanın en süper güçlerinin vatandaşlarının boyunlarını bıçakla kesti, o büyük denilen ülkelerin gıkı çıkamadı" dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısı 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, mahalli idarelere ve Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. Kongre çalışmalarına start verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Bizim için her insan, düşen bir değer kıymettir. O nedenle herkesin düşüncesini, değerlerini ortaya koyarak, herkesle istişare ederek bir kongre süreci yaşatacağız. İnşallah bu kongre sürecinde kimse kırılmaz, dökülmez, ötekileştirilmez, kimse farklı düşüncelerinden dolayı yargılanmaz ki bu benim kesinlikle kabul etmediğim bir şeydir. Onun için bütün teşkilatlarımla, kuruculuk yapmış başkanlarımla, herkesle bir değerlendirme yapıp bu kervanı sonuna kadar götürmeye gayret edeceğim" diye konuştu.

"BÜYÜK ÜLKE BÖYLE OLUR"

Başkan Çelik'in ardından kürsüye gelen AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, yeni bir Türkiye olduğunu ve taşlarının yeninden dizilmeye başladığını kaydetti. 49 konsolosluk görevlisinin burunları kanamadan kurtarılmasına değinen Aslan, muhalefetin süreçteki tutumunu eleştirerek, "Bugün IŞİD'in elinde bulunan dünyanın en süper güçleri dediğimiz ülkelerin vatandaşların boyunlarını bıçakla kestiler, o büyük denilen ülkelerin gıkı çıkamadı. Ama Türkiye gitti 49 tane insanını burnu kanamadan teslim aldı. Büyük ülke böyle olur. Büyük ülke insanın kanı dökülmeden, insanın canını vermeden insanlarını böyle alır" şeklinde konuştu.

Aslan ayrıca AK Parti'de kongre sürecine değinerek, "Hiçbir gönüldaşımın, hiçbir partili arkadaşımın hakkının ve hukukunun yenilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Bunu da buradan bunun altını çizmek istiyorum. Hesap yapmak isteyen insanlar varsa onların hesaplarını kongrede sandıklara Allah'ın izini ile gömülmesine göz yummayacağım. İl Başkanımın başkanlığında bütün ilçe başkanlarımdan özellikle şunu rica ediyorum. Lütfen kimse bir hesaba girmesin. Bu kongrelere genel başkanımızın, başbakanımızın isteği doğrultusunda tek liste olacak. Bunu tek liste olması konusunda da bize düşen görev ne ise biz de bunun gereğini yapacağız. Ama tek liste demek mevcut demek değildir. Bunun da altını özellikle çizmek istiyorum. En geniş istişareyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşma yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise yaklaşık 6 aylık görev süresince belediye olarak yaptıkları hizmetleri dile getirdi. Başkan Eroğlu, Tokat'ın önemli hizmetler alması anlamında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, "Bugün itibariyle şehirde oluşturduğumuz sinerjimizle, kurumlar arası diyaloglumuzla bir bütün şehir mantığı ile kurum milliyetçiliği yapmadan şehri için taşın altına elini koyanı bugün yapan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Aslan: 'O Büyük Denilen Ülkelerin Gıkı Çıkamadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement