Başbakan Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Geçmiş Olsun' Telefonu - Son Dakika
Politika

Başbakan Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Geçmiş Olsun' Telefonu

Başbakan Davutoğlu\'ndan Bahçeli\'ye \'Geçmiş Olsun\' Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'geçmiş olsun' telgrafı yolladığı Bahçeli'yi Başbakan Ahmet Davutoğlu aradı, acil şifalar diledi.

18.01.2016 14:12  Güncelleme: 14:46

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçale'yi arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, kalp ameliyatı geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletip, acil şifalar diledi.

ERDOĞAN TELGRAF GÖNDERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp kapakçığı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "geçmiş olsun" telgrafı göndermişti.

BAHÇELİ BUGÜN DE DİNLENECEK

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede tedavisi devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün de istirahat edeceği bildirildi.

Çayırova'da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde geçen Cuma günü mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor.

Bugün, hastaneden yapılan yazılı açıklamada, MHP basın bürosunun daha önce yaptığı açıklama hatırlatılarak, "Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama MHP basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye 'Geçmiş Olsun' Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • suzan : ayni zihniyet erdoğani ancak ve ancak bahçeliipten kurtarır bahçeliye çok dikkat edın ölursa bahçeli mhp akp yi ipten kurtarmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement