Milletvekili Öztürk, Stat İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Politika

Milletvekili Öztürk, Stat İnşaatını İnceledi

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yapımı süren Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

17.10.2017 14:30

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yapımı süren Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Öztürk, inşaatları gezdi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Önemli bir projenin yükselmeye başladığını aktaran Öztürk, şöyle konuştu:

"Proje tamamlandığında inşallah Akın Çorap Giresun spor burada yeni destanlar yazacak. 1967 yılında kurulan kulübümüz, bu sene 50. yılını kutlamakta. Türk futbol tarihinde özellikle Süper Lig'de oynadığı 1970'li yıllarda 3 büyüklere kök söktüren yeşil beyazlı takımımız inşallah 50. yılında şampiyon olarak yeniden bir üst lige çıkacak. Aynı başarılı maçlarını bu stat da oynayacaktır."

Projenin kentin doğu yakasında olan Aksu, Aydınlar ve Küçükköy mahallelerine de değer katacağına işaret eden Öztürk, "AK Parti hükümetlerinde ilimize spor alanında hangi ihtiyaç varsa çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Milletvekili Öztürk, projenin hayata geçirilmesi noktasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve ilgili bakanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milletvekili Öztürk, Stat İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement