Trump-Kim Buluşmasına Filipinler'den Destek - Son Dakika
Politika

Trump-Kim Buluşmasına Filipinler'den Destek

Filipinler Cumhurbaşkanlığı Sarayı Malacanang, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un görüşmesi sonucu yapılan anlaşmaların hedeflerini gerçekleştirmek için Filipinler’in her tür desteği sağlayabileceğini açıklamasında bulundu.

13.06.2018 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filipinler Cumhurbaşkanlığı Sarayı Malacanang, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un görüşmesi sonucu yapılan anlaşmaların hedeflerini gerçekleştirmek için Filipinler'in her tür desteği sağlayabileceğini açıklamasında bulundu.

Filipinler Cumhurbaşkanlığı Sarayı Malacanang'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un arasındaki son zirvenin ve anlaşmanın, sadece Asya bölgesinde değil, aynı zamanda dünyadaki barış, güvenlik ve istikrar için gelişme olduğunu söyledi. Açıklamada, Filipinler'in anlaşmaların hedeflerini gerçekleştirmek için ne tür bir destek sağlayabileceği belirtilerek, "ABD Başkanı Donald Trump ve DPRK lideri Kim Jong Un Singapur'daki zirve toplantısını memnuniyetle karşılıyoruz. Diplomasi ve barışçıl diyaloğun değerinin altını çizen bu gelişme, bölge ve dünyadaki barış, güvenlik ve istikrara iyi gelecek. Orada gerçekten bir tarih yazıldı. Bu aynı zamanda bir sürecin başlangıcıdır. Filipinler, bunu hayata geçirmeye yönelik desteğini vermeye hazır ve isteklidir" ifadeleri yer aldı. - MANILA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Trump-Kim Buluşmasına Filipinler'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement