Bakan Koca'dan maske sinyali: Zorunluluk kalkıyor mu? Gözler yarınki toplantıda - Son Dakika
Sağlık

Bakan Koca'dan maske sinyali: Zorunluluk kalkıyor mu? Gözler yarınki toplantıda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın yarın yapılacağını belirterek, "Yarın saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım. Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere." dedi.

01.03.2022 16:24  Güncelleme: 16:32

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği açıklamada 23 Şubat'ta maske kısıtlamasıyla ilgili önemli bir kararı paylaşacağını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, beklenen Bilim Kurulu toplantısının 1 Mart salı gününe ertelendiği belirtildi.

"KISITLAMALAR TEKRAR DEĞERLENDİRİLECEK"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda Bilim Kurulu toplantısının yarın gerçekleştirileceğini ifade ederek, "Koronavirüs Bilim Kurulu yarın, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanıyor. Yarın saat 18.00'da bir açıklama ile huzurlarınızda olacağım" dedi.

"BİR SÜREDİR BEKLENEN AÇIKLAMA OLACAĞINA İNANIYORUM"

Sözlerine devam eden Koca, "Bu açıklamanın, bir süredir beklenen açıklama olacağına inanıyorum. Buluşmak üzere" diye konuştu.

Bakan Koca'dan tüm Türkiye'nin beklediği bilim kurulu toplantısıyla ilgili açıklama: Kısıtlamalar tekrar değerlendirilecek

SON 24 SAATTE 64 BİN 275 YENİ VAKA

Sağlık Bakanlığı tarafından 28 Şubat'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 64 bin 275 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı 213 olarak belirlendi. Tedavisi tamamlanan 76 bin 832 hasta taburcu olurken bugün 410 bin 435 test yapıldı.

Bakan Koca'dan tüm Türkiye'nin beklediği bilim kurulu toplantısıyla ilgili açıklama: Kısıtlamalar tekrar değerlendirilecek

"MASKENİN NE ZAMAN ÇIKACAĞI DA KONUŞULACAK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Avrupa ülkelerindeki kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek hafta düzenleyeceğimiz toplantıda, koronavirüsle mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra ne olacağını daha net ifade edeceğiz. Toplantıya maskenin ne zaman çıkacağı ve test konuları da dahil olacak" demişti.

Bakan Koca\'dan maske sinyali: Zorunluluk kalkıyor mu? Gözler yarınki toplantıda

Son Dakika Sağlık Bakan Koca'dan maske sinyali: Zorunluluk kalkıyor mu? Gözler yarınki toplantıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement