Muğla'da kaynayan salça kazanına düşen çocuk ağır yaralandı! Ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi - Son Dakika
Sağlık

Muğla'da kaynayan salça kazanına düşen çocuk ağır yaralandı! Ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi

Muğla\'da kaynayan salça kazanına düşen çocuk ağır yaralandı! Ambulans uçakla İstanbul\'a nakledildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, salça yapmak için kaynatılan kazana düştü ve 2. derece yanıklarla yaralandı. Ambulans uçakla İstanbul'a nakledilen çocuk, ileri tedavi için Ümraniye Yanık Merkezi'ne götürüldü.

06.06.2023 18:56  Güncelleme: 19:35

Fethiye'de 2 yaşındaki Öykü Merve, anne ve babasının salça yapmak için domates kaynattığı kazanın içine düştü. Kız çocuğunun vücudunda 2. derece yanık oluşurken, ailesinin çabaları ve sağlık ekiplerince çocuk, Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

İlk müdahalesinin ardından küçük Öykü, ileri tedavi ihtiyacının karşılanacağı İstanbul Ümraniye Yanık Merkezi'ne nakli için Dalaman Havalimanına götürüldü. Yaralı çocuğun ambulans uçakla İstanbul'a nakli sağlandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Muğla'da kaynayan salça kazanına düşen çocuk ağır yaralandı! Ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Sorumsuz ailelerin çocuk sahibi olması ,çocuklar için yaşamsal bir risk.bu sorumsuzluğun ceremesini çocuklar yaşamların bir döneminde veya hayatları boyunca çekiyorlar. Yazık. 2 0 Yanıtla

Advertisement