Sağlık Bakanı Koca'dan "sosyal mesafeli bank" paylaşımı: Fikir güzel - Son Dakika
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca'dan "sosyal mesafeli bank" paylaşımı: Fikir güzel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sık sık uyarısını yaptığı sosyal mesafe kuralıyla ilgili Bursa'nın Kestel ilçesindeki "sosyal mesafeli bank" fikrini beğendi.

09.05.2020 23:36  Güncelleme: 00:06

Bakan Koca, Twitter hesabında, Kestel Belediyesi'nin sosyal mesafe kuralına uygun olarak tasarladığı oturma bankının fotoğrafını paylaştı.

Koca, paylaşımında, " Türkiye'nin pratik zekası, salgın şartlarında, sosyal hayata ilginç görüntüler kazandırmaya başladı. Göze sürpriz yapanından bir soruna çözüm olanına dek, her fikir güzel. (Mühim not: Fotoğraf çarşamba günü çekilmiştir.)" yorumunda bulundu.

Sağlık Bakanı Koca'dan 'sosyal mesafeli bank' paylaşımı: Fikir güzel

TÜRKİYE'DEKİ SON DURUM

Türkiye'de son 24 saatte 50 kişi daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19'la mücadeleye ilişkin son rakamları paylaştı. Toplam iyileşen sayısının 90 bine yaklaştığını söyleyen Koca, "Yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyanların sayısındaki azalma devam ediyor" dedi.

Yapılan test sayısına göre, yeni tanı konan vaka sayısındaki düşüşün devam ettiğini belirten Koca, "Tedbiri elden bırakmayalım" ifadelerini kullandı. Açıklamaya göre son 24 saatteki 50 can kaybıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 739'a yükseldi.

SALGINDA MAKAS DARALIYOR

Yapılan 35 bin 605 testte, 1546 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı 137 bin 115'e yükselirken toplam iyileşen hasta sayısı ise 89 bin 480 oldu.

Sağlık Bakanı Koca\'dan "sosyal mesafeli bank" paylaşımı: Fikir güzel
Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Sağlık Bakanı Koca'dan 'sosyal mesafeli bank' paylaşımı: Fikir güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ahmet: Görev aşığı ciddi ve tam bir beyefendi bakanımıza ve tüm ekibine candan teşekkürler artık bu banklar ülke geneline yayılır inşallah tüm Anneler bugün değil her gün sizin anneler gününüz kutlu olsun 6 0 Yanıtla
  • Zecii: Bu adamin bakanligi bugune kadarki 4050 bajan icinde takdir ettigi 4-5 bakandan biri. Sadece alkislanir baska yorum yok. Demekki vakarli insanlardan da bakan olabiliyormus. 2 0 Yanıtla
  • Yusuf Çetin. : Süper Kestel Belediyesini kutluyorum. 1 0 Yanıtla
  • Bir grup eğitimli bir grup eğitimsiz: Herkes yasağa uysa bu zamana kadar hastalık biterdi...Hl devam ediyorsa bunlara uymayan insanlar var demektir ve bu insanları sokak yasağıyla ancak evde tutar ve hastalığı bitirirsiniz..Yoksa bu hl devam edecektir demektir.. 0 0 Yanıtla
  • Celal kula: Kestel belediyesi tüm bursaya üretilir inşallah. Tebrikler. 0 0 Yanıtla
  • Teşekkürler : Sen birtanesin herşey için sagol 0 0 Yanıtla
  • İbrahim sevgin: O bankları Antalya'nın Muratpaşa ilçesi 10 gündür yapıp değiştirmeye başladı bile sadece chp li olduğu için mi görmezden geliniyor 0 0 Yanıtla
  • Yörükoğlu İshak : Ben bu bakanımızı çok samimi ve başarılı buluyorum. 0 0 Yanıtla
  • Kader: Emeğinize sağlık Rabbim sizi korusun inşaAllah 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Bakanım büyüksün Allah seni yanımızdan eksik etmesin 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement