Abd: "İsrail, Avrupa'ya Doğalgaz Sevkiyatına Başlayabilir" - Son Dakika
Sektörel

Abd: "İsrail, Avrupa'ya Doğalgaz Sevkiyatına Başlayabilir"

ABD’nin enerji kaynaklarından sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Francis Fannon, İsrail’in Avrupa’ya doğalgaz sevkiyatına başlayabileceğini belirtti. ABD’de Avrupa’nın enerji güvenliği ile Kuzey Akım-2’ye karşı mücadelenin konu alındığı toplantıya telefonla bağlanan Fannon, “Avrupa ziyareti sırasında, enerji pragmatizminin eski politik sorunları aştığını görebileceğiniz Doğu Akdeniz’e gittim. Halihazırda İsrail doğalgazını Mısır ve Ürdün’e taşıyan boru hattı çalışmaya başladı. Bu […]The post ABD: “İsrail, Avrupa’ya doğalgaz sevkiyatına başlayabilir” appeared first on Enerji Enstitüsü.

11.12.2018 09:38

ABD'nin enerji kaynaklarından sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Francis Fannon, İsrail'in Avrupa'ya doğalgaz sevkiyatına başlayabileceğini belirtti.

ABD'de Avrupa'nın enerji güvenliği ile Kuzey Akım-2'ye karşı mücadelenin konu alındığı toplantıya telefonla bağlanan Fannon, "Avrupa ziyareti sırasında, enerji pragmatizminin eski politik sorunları aştığını görebileceğiniz Doğu Akdeniz'e gittim. Halihazırda İsrail doğalgazını Mısır ve Ürdün'e taşıyan boru hattı çalışmaya başladı. Bu gaz potansiyel olarak Avrupa'ya da taşınabilir" dedi.

Kuzey Akım-2'nin, Avrupa'nın güvenliği için tehdit olduğunu belirten Fannon, tüm ülkeleri bu projeden çıkmaya çağırdı.

Fannon, Kuzey Akım-2'nin Rusya'nın elinde Avrupa'ya baskı için politik bir araç olduğunu iddia etti.

The post appeared first on .

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Sektörel Abd: 'İsrail, Avrupa'ya Doğalgaz Sevkiyatına Başlayabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement