Ahmet Çakar: Saracoğlu Perili Stat - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar: Saracoğlu Perili Stat

Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Volkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaçırdığı gole değişik bir yorum yaptı.

09.03.2015 09:56  Güncelleme: 11:13

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçta, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın Volkan'la karşı karşıyken kaçırdığı golle değişik bir yorum yaparken Şükrü Saracoğlu Stadı'nın perili olduğunu söyledi.

"SARACOĞLU PERİLİ STAT"

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularından Ahmet Çakar da bu pozisyonla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Ahmet Çakar yaptığı açıklamada "Bu pozisyonu çok kez izledim. Birçok kez tekrar tekrar izledim. Bundan sonra o stadın adı Şükrü Saracoğlu falan değil Perili Stadyum'dur. Top resmen havada sekiyor. Hiç böyle şeylere inanmam. Büyü yapmadım, falcıya gitmem, falcı sevmem. İnanmam.. Ama bu topun bu şekilde havada sekmesine asla anlam veremiyorum. Bu kaçırılan golde büyü var" dedi.

KÜTAHYALI: MAÇ TEKRARLANIR

Golle giden topun herhangi bir maddeye çarpmasıi durumun da maçın tekrarlanması gerektiğini söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ' Türkiye Futbol Federasyonu yöneltmeliği madde 63-5, alalen kaleye giden bir top tel, ip, pet şişe v.b. maddelere çarparak oyun alanını terk ederse maç tekrarlanır ' diyerek maçın tekrarlanma ihtimalinin üzerini çizdi.

TÜRKİYE'Yİ İKİYE BÖLDÜ

Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlar ve paylaşılan görüntülerden sonra futbolseverler ikiye bölündü. Fenerbahçeliler, bu pozisyon için "ne alakası var, saçma" şeklinde yorumlar yaptı. Galatasaraylılar ise topun tele takıldığını iddia etti.












Ahmet Çakar: Saracoğlu Perili Stat
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar: Saracoğlu Perili Stat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • fb: kadıköye bir bayrak diktiler üstüne oturdular abi 17 sene oldu kalkmak nedir bilmiyor bu cinconlar ya la 9 3 Yanıtla
  • Mert: Bu programda Yoğurt var, Hıyar var, sarımsak var, ama su eksik o nedenle bir cacık olmaz 11 1 Yanıtla
  • ABDÜLMÜTTALİP EBUSUFYANOĞLU: BU ADAM KAFAYI YAPIP PROGRAM YAPIYOR ? ÇIKARTMAYIN ARTIK ŞUNLARI KANALA 10 1 Yanıtla
  • FB: LİG TV DÜN AKŞAM 50 SEFER TEKRAR TEKRAR VERDİ KOMEDİ LA BU PROGRAM SİRKE DÖNDÜ 9 2 Yanıtla
  • uefa kupalı: ahmet çakar abi doğru söylüyor. 16 sene bir takım hiçmi yenemez ya. utanıyorum artık. ne zaman kadıköyde maçımız olsa doktordan rapor alıyorum işe gitmiyorum. mutlaka bir şey var abi. bu kadar olmaz ya. bizim uefa kupamız var. ama 16 senedir bir kere yenin . Burak'ın aşırtmasında top gerçekten de yön değiştirdi. dikkat ettim fenerliler maçdan önce oraya pankart asmışlardı. onun tellerini kaldırmadılar. top tele çarpmış olabilir. uefa ya şikayet edilmeli. eğer öyleyse o stat en az 1 yıl kapanır. fenerde büyük ceza alır ve hükmen yenik sayılır. 4 5 Yanıtla
  • fener bahçeli: yahu şu ahmet çakar şarlatanı rasinm kutahyalı soytarısı sizin yorumunuzda hiç bir şey varmı ben sinana sesleniyorum lütfen bu iki şarlatanla program yapma 8 1 Yanıtla
  • A.A: Işte böyle hergün böyle çiz her yıl böyle ciz 16 yıldır böyle ahmet çakarrrr 8 0 Yanıtla
  • cin: rasim oğlum orda o an teyyare geçiyordu mallar göremez top ona çarpmış 7 0 Yanıtla
  • Ali: Bu adam futboldan anlamıyor. 6 1 Yanıtla
  • bjk: adam haklı bu sefer. orada topun yönünü değiştiren bir şeyler var. büyük ihtimalle ip var 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement