Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın 3. lig takımı Osnabrück'ten 23 yaşındaki Nazım Sangare ile sözleşme imzaladı.

31.08.2017 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın 3. lig takımı Osnabrück'ten 23 yaşındaki Nazım Sangare ile sözleşme imzaladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Şefik Öz, Sangare ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirterek, futbolcunun bundan sonra kariyerine Antalyaspor'da devam edeceğini söyledi.

"İnşallah oyuncumuz için sakatsız, başarılarla dolu bir dönem olur." ifadesini kullanan Öz, oyuncunun savunmada görev yaptığını söyledi.

Nazım Sangare de Türkçe'sinin kuvvetli olmadığını ancak herşeyi anlayabildiğini dile getirerek, "Kulüp Başkanı, Rıza hocama ve tüm Antalyaspor'a çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bana çok büyük bir şans veriyorlar. Şu anda çok mutluyum ve inşallah burada da mutlu olacağım." diye konuştu.

Sağ bek pozisyonunda oynayan Türk asıllı 23 yaşındaki Sangare, daha Borusia Mönchengladbah II, Alemannia Aachen ve Fortuna Düsseldorf II takımlarında forma giymişti.

Toplantıya, Antalyaspor yönetim kurulu üyesin Haldun Kilit de katıldı.

Antalyaspor Sangare\'yi Transfer Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement