Asrın Maçının Rövanşı Olacak Mı? - Son Dakika
Spor

Asrın Maçının Rövanşı Olacak Mı?

Asrın Maçının Rövanşı Olacak Mı?

Geçtiğimiz yıla damga vuran boks maçlarından biri olan Floyd Mayweather – Manny Pacquiao mücadelesinin rövanşı için umutlar her geçen gün artıyor.

11.11.2016 18:35

Geçtiğimiz yıla damga vuran boks maçlarından biri olan Floyd MayweatherManny Pacquiao mücadelesinin rövanşı için umutlar her geçen gün artıyor. Dev maçın ardından boksu bıraktığını açıklayan Mayweather'in geçtiğimiz gün Pacquiao'nun Jessie Vargas'ı yendiği karşılaşmayı izlemesi, boksseverleri heyecanlandırdı.



Dünyanın en iyi boksörleri arasında gösterilen Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao, geçtiğimiz yıl ilk kez karşı karşıya gelmiş ve dev maç nefes kesmişti. Mayweather'ın kazandığı maç sonrası rövanş isteyen Pacquiao, rakibinin boksu bırakma kararının ardından bu isteğini yerine getirememişti.



AMK Spor'da yer alan habere göre son dönemde yaşanan gelişmeler devb maçın rövanşının yapılma ihtimalini güçlendirdi. Ünlü organizatör Bob Arum, ikilinin rövanş maçını gerçekleştirme ihtimallerinin yüzde 75 olduğunu söyledi. Mayweather ile Pacquiao'nun yeniden dövüşeceği ile ilgili kesin bir bilgi sahibi olmadığını söyleyen Arum "Ancak yaşanan gelişmelere göre tahmin yapıyorum ve ikisinin bir kez daha karşılaşacağına dair inancım artıyor" dedi.



Bilindiği üzere ilk maçta rakibini sayı ile yenen Mayweather, yenilmezlik unvanını devam ettirmişti. Ancak maçın ardından, içlerinde Pacquiao'nun sakat sakat dövüştüğü ve doping testine karşı çıkıldığı gibi iddiaları da barındıran birçok dedikodu ortaya atılmıştı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Asrın Maçının Rövanşı Olacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement