Aziz Yıldırım: Bursaspor Şampiyon Olmasaydı Bizi Hapse O Zaman Atacaklardı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Bursaspor Şampiyon Olmasaydı Bizi Hapse O Zaman Atacaklardı

Aziz Yıldırım: Bursaspor Şampiyon Olmasaydı Bizi Hapse O Zaman Atacaklardı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Hedef 1 Milyon Üye” organizasyonunda 3 Temmuz süreciyle ilgili konuştu.

08.01.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de “Hedef 1 Milyon Üye” ile ilgili çalışmalar aralıksız devam ediyor. Proje kapsamında Silivri’de düzenlenen organizasyonda 100’ün üzerinde taraftar, kulübe üye olurken, 400’e yakın kişi de üyelik müracaatında bulundu.

Yoğun katılımın olduğu geceye; Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Şubeleri Trakya Bölge Sorumlusu Miraç Çam, Silivri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Şahin, Silivrispor Başkanı İhsan Atun, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, çevre illerden gelen dernek başkanları, üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Kürsüye çıkan Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

“Sabır ve zaman”

“Bundan 8 yıl önce Manisa’da Fenerbahçe’nin artık büyümesi için “1 Milyon Üye” Projesi’nin hayata geçirilmesi ile ilgili arkadaşlar arasında konuşmalar yaptık. Yöneticilerle o zamanki rahmetle Divan Başkanımız Yüksel beyle, tabi sonradan başımıza 3 Temmuz olayları gelince bu biraz aksamış oldu. Bu Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan bir proje bu. Buna ben hiçbir zaman ekonomik olarak bakmadım. Fenerbahçe artık üstleri iyice açılmış bir markadır. Fenerbahçe yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’da da Dünya’nın her yerinde tanınan, bilinen bir marka olmuştur. Bu markaya sahip çıkmak lazım. Bu markaya yalnız bizlerin azınlık olarak gözüken İstanbul’daki belli zümrenin değil bütün Anadolu’nun, bütün Türkiye’nin, Trakya’nın her yerindeki Fenerbahçelilerin sahip çıkması lazım. O zaman Atatürk’ün bize bırakmış olduğu Cumhuriyetle beraber yaşayan ve bugün son kale dediğimiz Fenerbahçe ömür boyu bu süreci tamamlayacak, devam edecektir. Bunun için 1 milyon üye projesine başladık ve gayette iyi gidiyor. Ama biraz sabır ve zaman istiyor. Hedef her yerde Fenerbahçe evleri açmak. Bu evlerde bütün Fenerbahçeleri bir arada toplayarak birlikte zaman geçirmeleri ve aynı zamanda faydalanması için yapıyoruz. Mal sahibi olduğumuz arazilerde kulüp adına tescillenmiş yerlerde biz kulüp olarak bunu yapacağız, yapmaya çalışacağız, hep beraber.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Bursaspor Şampiyon Olmasaydı Bizi Hapse O Zaman Atacaklardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aslanbeyyy: Bu adama kim dur diycek artık yaaa futbolun külhanbeyi azize abla 0 1 Yanıtla

Advertisement