Aziz Yıldırım'dan Mesut Özil ve İrfan Can'a tavsiye: Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Mesut Özil ve İrfan Can'a tavsiye: Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın

Beraber yemeğe giden Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, gittikleri mekanda Aziz Yıldırım ile karşılaştı. Yıldırım'ın Fenerbahçeli futbolculara, "Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın" dediği aktarıldı.

06.03.2022 17:32  Güncelleme: 17:42

Kadıköy'de Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de takımın yıldızları Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, kritik maç öncesi yemeğe çıktı. Ünlü yorumcu Mehmet Ayan'ın aktardığı bilgiye göre; Mesut ve İrfan Can, restoranda Aziz Yıldırım'la karşılaştı.

Yemeğe giden Mesut Özil ve İrfan Can'a Aziz Yıldırım sürprizi: Her şeyi bir kenara bırakın

"BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ"

Mehmet Ayan, eski başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculara, "Bu maç çok önemli, her şeyi bir kenara bırakın, bu maç Fenerbahçe için çok önemli. Lütfen bu maça konsantre olun. Maça kadar çok çalışın" dediğini aktardı.

Yemeğe giden Mesut Özil ve İrfan Can'a Aziz Yıldırım sürprizi: Her şeyi bir kenara bırakın

TRANSFERLERİ ELEŞTİRMİŞTİ

Aziz Yıldırım, geçen sene çok konuşulan basın toplantısında, "Kahveci transferine 11 milyon euro harcamışlar, yalan söylemesinler. Özil transferini de göstermiyorlar. Ben Fenerbahçe'yi şikayet etmiyorum kimseye" ifadelerini kullanmıştı.

Aziz Yıldırım\'dan Mesut Özil ve İrfan Can\'a tavsiye: Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Mesut Özil ve İrfan Can'a tavsiye: Her şeyi bir kenara bırakın, Trabzonspor maçını alın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement