Beşiktaş'ta Sular Durulmuyor! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Sular Durulmuyor!

Beşiktaş\'ta Sular Durulmuyor!

ABD’ye giden Başkan Fikret Orman, Türkiye’ye döner dönmez kritik sorunlarla karşı karşıya kalacak, bunlara çözüm bulabilmek için uğraşacak.

27.01.2014 07:52

Amerika’daki temasları sırasında zaman zaman demeç vererek okyanus ötesinden Türkiye’de gündem olan Orman, Slaven Bilic ile ilgili verdiği demeç nedeniyle, yönetimde yeni bir krize neden oldu.

Hırvat teknik adamla sözleşme uzatmak istediğini belirten Orman’ın aksine, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “O başkanın düşüncesi. Bugün için bunları konuşmak erken. Yıl sonunda alınacak sonuçlar değerlendirilecektir. Mayıs sonunu görmek lazım” ifadelerini kullanması bazı yöneticileri rahatsız etti. Hem başkanın bu şekilde demeç vermesi, hem de Çebi’nin basın önünde başkanı eleştirmesi, ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme getirilecek.

Siyah - beyazlı kulübün Başkanı, kaçak yapıldığı iddiasıyla gündeme gelen stat inşaatındaki belirsizliklere de son noktayı koymaya çalışacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile henüz protokol imzalamayan Fikret Orman, bu konudaki engelleri çözmeye çalışacak. Spor Genel Müdürlüğü, protokole imza atmak için, kulüpten inşaatı bitirebilecek mali taahhüdü göstermesini istiyor.

Siyah - beyazlı yönetim, daha önce 35 milyon dolar kredi aldığı Denizbank- Şekerbank ortaklığından, yeni bir kredi daha çekecek. 150 milyon dolar almak için görüşmeleri sürdüren siyah-beyazlılar, daha sonra bu parayı inşaat kaynağı olarak gösterip Spor Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayacak. Aksi durumda ise stat İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kaynak bulununcaya kadar durdurulacak.

MADDE MADDE SİYAH BEYAZ KRİZ

-Fikret Orman, Bilic ile sözleşme yenileyeceklerini söyledi, 2. Başkan Çebi, “O başkanın düşüncesi”

diyerek bu duruma muhalif olduğunu gösterdi

-Ruhsatsız olarak devam eden “Vodafone Arena” için belediye bir hafta süre verdi. Orman ve yönetimi, izinleri alabilmek için

kaynak arayışına girdi

-Bilic-Özen ikilisinin istediği transferler yapılamadı. Taraftar, yeni isimleri dört gözle beklerken, maddi

sıkıntılar siyah-beyazlıların elini kolunu bağladı

Gündem transfer

Fikret Orman ayrıca transfer çalışmalarına da el atacak. Ronaldinho ile başlayan transfer başarısızlıklarının nedenini Futbol Komitesi ile birlikte inceleyecek olan Orman, daha sonra problemleri çözmeye çalışacak. Özen- Bilic ikilisinin istediği futbolcuları hâlâ alamadığı için sıkıntılı olan teknik heyet, bu durumun bir an önce çözülmesini Başkan Fikret Orman’dan isteyecek. Maddi sıkıntılar nedeniyle istediği oyuncuları almayan transfer komitesi, Orman’a, bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Sular Durulmuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement