Boluspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Boluspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçının Ardından

Spor Toto 1. Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrılan Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.

22.02.2018 20:26

Spor Toto 1. Ligde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrılan Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu maçı unutup hemen Altınordu maçına konsantre olmamız lazım." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Ligdeki iddiadan kopmamak adına kazanmaları ve kaybetmemeleri gereken bir müsabaka oynadıklarının altını çizen Karafırtınalar, futbolcularının bunu başardığını dile getirerek, "Çok fazla pozisyon üretemedik ama maçı 2-0'a getirdik. Sayılmayan golümüz net goldü. 2-0'a getirdiğimiz zaman koparabilirdik maçı. Çok farklı organizasyonlar yapabilirdik. Ama golümüz sayılmadı." dedi.

Karafırtınalar, yan toptan yediğimiz bir golle beraberliğin sağlandığını da sözlerine ekleyerek "Oyuncularımızın üzerinde biraz stres ve geçen haftanın yorgunluğu da vardı. Sakat oyuncularımız vardı. Mazeret yok sahada yine 11 kişiydik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu maçı unutup hemen Altınordu maçına konsantre olmamız lazım." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise, Bolu gibi zor bir deplasmandan 1 puan almanın herkesi sevindireceğini ancak kendilerinin böyle düşünmediğini ifade etti.

Maçın ilk yarısında çok net pozisyonlara girdiklerini anlatan Altıparmak, "Tek korner pozisyonunda zaten kendi kalemize bir gol attık. Belki ilk yarının skoru 3-1,4-1 olabilirdi. İçeriye girebilirdik. Buraya gelirken bir ön stratejimiz vardı. Biz kazanmaya geldik buraya. Boluspor takımı bugün açıkçası bizim belki de çok iyi oyunumuzdan dolayı kötü günündeydi." diye konuştu.

Altıparmak, yakaladıkları pozisyonlar neticesinde ilk golü kendilerinin atması durumunda maçın daha farklı sonuçlanabileceğini söyleyerek, "Ama deplasmandan alınan 1 puan iyi mücadele, istek ve arzu bizi sevindiren taraftı. Bolu'dan 1 puanımızı aldık artık Pazartesi günü oynayacağımız maça döneceğiz." ifadesini kullandı.

Boluspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boluspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement