Eroğlu: İkinci Yarı Daha İyi Olacağız - Son Dakika
Spor

Eroğlu: İkinci Yarı Daha İyi Olacağız

Eroğlu: İkinci Yarı Daha İyi Olacağız

Sezonun ilk yarısını lider kapatan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ikinci yarının daha zorlu geçeceğini bildiklerini ve hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

23.12.2013 16:41

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk devreyi 37 puanla lider tamamlayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İkinci devre daha iyi olup hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, ligde son 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldıklarını, geçen sezon zor kaybeden, çok gol atan ve  az gol yiyen kimliklerini bu sene de koruduklarını kaydetti.

Daha iyi duruma geldiklerini ancak işlerinin daha yeni başladığını ifade eden Eroğlu, "İkinci yarı daha zorlu geçecek. Bizi çok ağır şartlar bekliyor. İkinci devre daha iyi olup hedefe ulaşmak istiyoruz. Futbolcularımızla kendilerini hemen buna motive etmeleri konusunda bir görüşme yaptık. Herkesin bu hedefe kilitlendiğine inanıyorum" dedi.

Mertan Caner Öztürk: "Hedefe ulaşacağız"

Altınordulu oyuncu Mertan Caner Öztürk ise kulübün 90. yaşını kutladığı haftada Bayrampaşa'yı farklı yenip, devreyi lider bitirmenin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Birbirimize inanmanın, birbirimizi sevmenin ve güvenmenin karşılığını alıyoruz. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Eroğlu: İkinci Yarı Daha İyi Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement