Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Vida'ya: Tebrikler Koçum - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Vida'ya: Tebrikler Koçum

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dünya Kupasında finale yükselen Hırvatistan'ın siyah-beyazlı futbolcusu Domagoj Vida'yı tebrik etti.

12.07.2018 00:25  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere'yi uzatmalarda 2-1 yenerek finale yükselen Hırvatistan'ın siyah-beyazlı futbolcusu Domagoj Vida'ya sosyal medya hesabı üzerinden tebrik mesajı gönderdi.

"TEBRİKLER KOÇUM"

Fikret Orman, kişisel Instagram hesabından Domagoj Vida ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken, fotoğrafın altına da, "Tebrikler koçum. Pazar günü tüm Beşiktaşlılar adına tribündeyim." ifadesini kullanarak Rusya'daki final maçına gideceğinin sinyalini verdi.

FİNAL 15 TEMMUZ'DA

Fransa ile Hırvatistan arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da oynanacak olan 2018 FIFA Dünya Kupası final maçı 15 Temmuz Pazar günü 18:00'de başlayacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman\'dan Vida\'ya: Tebrikler Koçum
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Vida'ya: Tebrikler Koçum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gürkan: tebrikler koçum vida 30 milyon garanti :))) f.orman 6 3 Yanıtla
  • Gerçek andresmo: Rakamlar konusunda ne kadar dalga geçerseniz geçin şu gerçek asla değişmez. Başkan bu adamı bedavaya aldı ve 6 ay geçtkten sonra en az 15 milyona sataacak 7 1 Yanıtla
  • azer: vida harbiden 50 milyon euro etti suan ingilizler ciddi pesindeler... 6 0 Yanıtla
  • Rizeli: Babanin eşeği mi...! 1 3 Yanıtla
  • Cimbomlu: Fikret Başkan Vida başta olmak üzere hırvatlar tarihi bi başarıya imza attı ama finalde Griezmann-Mpappe -Giroud karşısında yenilmeye mahkumlar 1 1 Yanıtla

Advertisement