Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurula Doğru

Seçimde yarışacak iki başkan adayı Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

21.10.2014 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü'nün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylardan Alp Yalman, Zorlu Center'da düzenlenen kokteylde kongre üyeleriyle bir araya gelirken, bir diğer aday Duygun Yarsuvat ise 1905 Galatasaraylı Yöneticiler ve İşadamları Derneği'nde (1905 GSYİAD) düzenlenen gecede projelerini anlattı.

Alp Yalman, üyelere yaptığı konuşmada, yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerin farklı uzmanlık alanlarına sahip olduğunu belirterek, "Planlarımızı bütünlük içinde yapıyoruz. Mali ve finansal konular önceliğimiz olacak. Borçları, herhangi bir şey satmadan azaltacağız. Avrupa kupalarına katılmama riskini ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın doğru yönetilmeye, ortak akla ve bilgiye ihtiyacı olduğunu kaydeden Yalman, "Galatasaray geçiş dönemiyle geçiştirilecek bir durumda değildir. Boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok. Kulübün yarınları için her dakikayı doğru kullanmalıyız" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement