Galatasaray'da Tam İsabet! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Tam İsabet!

Galatasaray\'da Tam İsabet!

Milli arayı Boluspor'la hazırlık maçı yaparak değerlendiren teknik patron Jan Olde Riekerink, 1-0 galibiyetle sona eren karşılaşmada yeni transferi Nigel de Jong'u izleme fırsatı buldu.

05.09.2016 06:29

Milli arayı Boluspor'la hazırlık maçı yaparak değerlendiren teknik patron Jan Olde Riekerink, 1-0 galibiyetle sona eren karşılaşmada yeni transferi Nigel de Jong'u izleme fırsatı buldu. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez mücadele eden 31 yaşındaki Hollandalı ön libero, ortaya koyduğu futbolla hocasından tam not aldı. Takıma geç katılmasına rağmen 45 dakika forma şansı bulan ve arkadaşları ile uyumu dikkatlerden kaçmayan de Jong'un performansı Holllandalı teknik adamı memnun etti.

Hedefi Kayseri maçı

Aldığı kısa süreye rağmen yerinde müdahaleleri, savunma ile hücum hattı arasında kurduğu koridorla Sarı-Kırmızılı 31. dakikada Yasin'in attığı golün hazırlayıcılarından olan de Jong, Kayseri maçı öncesi hazır bir görüntü sergiledi. Yıldız oyuncunun yakın çevresiyle Kayserispor maçında forma giyme isteğini paylaştığı öğrenildi. Öte yandan Bolu karşısında 90 dakika sahada kalan Porto'dan transfer Josue'nin Kayserispor maçında forma giymesinin planlandığı vurgulanırken, tedavisi devam eden Cavanda'nın da hafta içinde takıma katılacağı ifade edildi.

Yıldızlar hırs küpü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra yediye üç, ardından da dört jokerli dörde dört gruplar halinde çalışmalar devam etti. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda beşe beş çift kale maç gerçekleştirildi. Boluspor ile oynanan maçta 60 dakikanın üzerinde forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması yaptı. Takımın Portekizli yıldızı Bruma ve yeni transfer Josue'nin çalışmalardaki hırslı görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Boluspor maçında tedbir amaçlı olarak forma giymeyen Selçuk İnan da, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Galatasaray, Kayserispor maçının hazırlıklarını bir günlük aranın ardından yarın saat 10.30'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Tam İsabet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement