Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi - Son Dakika
Spor

Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi

Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor sahasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Saat 20.00'de başlayan mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetti. İlk yarısında konuk ekibin tek bir isabeli şutunun olduğu karşılaşmayı Alanyaspor 54. dakikada Efkan Bekiroğlunun kaydettiği golle 1-0 kazandı.

03.03.2023 22:08  Güncelleme: 22:25

Alanyaspor Süper Lig'in 24. hafta açılış maçında sahasında İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir'i konuk etti. Deneyimli teknik direktör Ersun yanal ile ilk sınavına çıkan Akdeniz temsilcisi 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

BAŞAKŞEHİR ZİRVE YARIŞINDA YARA ALDI

Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. 40 puanla 4'üncü sırada yer alan İstanbul temsilcisi, Kayseri deplasmanının ardından Alanya deplasmanından da eli boş döndü.

Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi

LEROY FER KIZARDI

Mücadelenin 70. dakikasında Alanyasporlu Leroy Fer, rakibine yaptığı sert faul nedeniyle doğrudan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

ALANYASPOR ERSUN YANAL İLE GÜLDÜ

Son 4 maçını kazanamayan ve üst üste 3 mağlubiyet alan Alanyaspor ise yeni teknik adam Ersun Yanal ile ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi

PUAN DURUMLARI

40 puanla 4. sırada bulunanan Başakşehir, zirve yarışında yara aldı. Öte yandan 3 maçtır kaybeden ve 25 puanla 11. basamakta bulunan Alanyaspor ise Yanal'la birlikte ilk sınavından 3 puanla ayrılarak puanını 28'e çıkardı.

Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal\'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor\'un galibiyet hasreti sona erdi
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Geri dönüşü efsane oldu! Ersun Yanal'la ilk sınavına çıkan Alanyaspor'un galibiyet hasreti sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement