Giresunspor karşılaşmasının ardından Beşiktaş cephesinde isyan: Uçakları çıkarırken 3 dakika geçti - Son Dakika
Spor

Giresunspor karşılaşmasının ardından Beşiktaş cephesinde isyan: Uçakları çıkarırken 3 dakika geçti

Giresunspor'la golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz, karşılaşma bitiminde açıklamalar yaptı. Hakemin maçın sonuna eklediği 3 dakikalık uzatmayı yeterli bulmayan genç futbolcu, "Sahanın içindeki uçakları çıkarırken 3 dakika geçti. Altı üstü bir kağıt, topu ne kadar etkileyebilir? Her maç 7-10 dakika uzatma veriliyor, bize 3 dakika." ifadelerini kullandı.

17.04.2022 23:07  Güncelleme: 23:12

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor'la 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, karşılaşmanın ardından hakem Arda Kardeşler'e tepki gösterdi.

"HER MAÇ 7-10 DAKİKA UZATMA VERİLİYOR"

Uzatma süresini yeterli bulmayan Rıdvan Yılmaz, "Sahanın içindeki uçakları çıkarırken 3 dakika geçti. Altı üstü bir kağıt, topu ne kadar etkileyebilir? Her maç 7-10 dakika uzatma veriliyor, bize 3 dakika. Uçakları temizlemek zaten 3 dakika sürdü. Daha dikkatli olurlarsa, daha iyi olacak." dedi.

Giresunspor karşılaşmasının ardından Beşiktaş cephesinde isyan: Uçakları çıkarırken 3 dakika geçti

Son Dakika Spor Giresunspor karşılaşmasının ardından Beşiktaş cephesinde isyan: Uçakları çıkarırken 3 dakika geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Orhan Yüksel: 3dk - 5 dk, maçı son dakikaya bırakmayacaksın yeğen. Sen Beşiktaşsın. 0 0 Yanıtla
  • Orhan Boran: 90 dakikada bir sey yok uzatma 2 dk daha fazla verse sanki yenecen herkes kendi isini yapsın savunmaya bak 0 0 Yanıtla

Advertisement