Gol Kralına Kurban - Son Dakika
Spor

Gol Kralına Kurban

Gol Kralına Kurban

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi deplasmanında aldığı 4-2’lik galibiyetle play-off’u garantileyen İnegölspor, ligin son maçında Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u konuk edecek.

30.04.2015 13:05

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi deplasmanında aldığı 4-2'lik galibiyetle play-off'u garantileyen İnegölspor, ligin son maçında Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u konuk edecek. Sakatlığı sona eren golcü futbolcu Raif Demir için kurban kesildi.

Ligin 8. haftasında arka çapraz bağları koptuğu için uzun süre sahalardan uzak kalan golcü oyuncu Raif Demir, 180 günün ardından takımla birlikte idmanlara başladı. Yaklaşık 3 aydır kuvvet çalışmaları ve düz koşu yapan golcü oyuncu için idman öncesi adak kurbanı kesildi. Geçen sezon gol kralı olan ve bu sezon oynadığı 6 maçta 6 gol atan Demir, yaşadığı uzun sakatlıktan sonra takıma döndü. Kahramanmaraş ile oynanan maçta çapraz bağlarının kopması sonucu ağır bir sakatlık geçiren golcü, 6 aydır sahalardan uzak kalırken, 180 gün sonra takımla çalışmalara başlamanın mutluluğunu yaşadı. Gol yollarında yaşanan sıkıntılarda adı sürekli gündeme gelen Raif Demir, yeniden meşin yuvarlakla buluşmanın sevincini yaşadı.

Hiçbir futbolcunun yaşamasını istemediği sakatlığı kendisinin yaşadığını söyleyen Raif Demir, "Sakatlığım yüzünden 6 ay gibi uzun süre futboldan ve takımdan ayrı kalmak zorunda kaldım. İstanbul Acıbadem Hastanesi ortopedi servisinde başarılı bir ameliyat geçirdim. Üç aydır kuvvete dayalı ve düz koşu hareketleri ile iyileşme süreci geçirdim. Benim için zor bir dönem oldu. Artık çok sevdiğim futboluma dönebileceğim. Benden beklentileri biliyorum. Hocamın şans vermesi halinde Düzyurt ile oynayacağımız maçta 90 dakika olmasa bile son 15 dakikada oynayabileceğimi düşünüyorum. Oldukça heyecanlıyım. Kestiğim kurbanın bana şans getirmesini diliyorum. Sakatlığım süresince sevgileri ve destekleri ile yanımda olan yönetim kuruluna, hocama, futbolcu arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan, yaklaşık 1,5 sezon önce yaşadığı sakatlık yüzünden bu sezon takımdan ayrı kalan ve uzun süre tedavi gören takım kaptanlarından Mustafa Vargel'de takımla idmanlara başladı.

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, "Ligin bitmesine bir hafta kala play-off'a kalmayı garantiledik. Bu hafta oynanacak maçlardan sonra 7 ve 11'inde Hayatspor ile oynanacak Play-off maçlarının hangisi içerde hangisi dışarı da olacağı da netleşecek. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Çıkan rakip güçlü. Hepimiz aşağı yukarı aynı sıralarda ligi bitirdik. Önümüzde 5 maç var. İnşallah Hatay'ı yenersek yolumuza devam edeceğiz. Bu 5 maçı alıp İnegöl halkına, İnegölspor'a bir üst ligi yaşatmak istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gol Kralına Kurban - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement