Hakemler Zorlu Geçen Sezonun Stresini Yemekte Attı - Son Dakika
Spor

Hakemler Zorlu Geçen Sezonun Stresini Yemekte Attı

Hakemler Zorlu Geçen Sezonun Stresini Yemekte Attı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) yöneticileri, düzenlenen yemekle 2011-2012 sezonunu kapattı.

30.05.2012 23:46

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) yöneticileri, düzenlenen yemekle 2011-2012 sezonunu kapattı. Gecede, "Herkes İçin Futbol Hakemliği"nden, il hakemliğine terfi eden 41 kişiye kokartları takıldı.

Ankara Gölbaşı'daki bir restoranda düzenlenen yemeğe AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Süper Lig hakemlerinden Kuddisi Müftüoğlu, Bülent Yıldırım, Özgüç Türkalp, eski hakemlerden Cem Papila ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılışında konuşan TFFHGD Ankara Şubesi Başkanı Özgüç Türkalp, zor bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirdi.

Türkalp, "2011-2012 sezonu bütün sezonlardan farklı, zorlu ve sıkıntılı bir şekilde geçti. Bu yemek, stresimizi atmaya, kaynaşmaya ve sosyal gelişim sağlıyor. Daha sık ve rutin olarak yapmaya çalışıyoruz. Umarım beklediğiniz bir gece olur" diye konuştu.

TFFHGD Genel Sekreteri Ethem Atasoy ise, futbolun oyuncular ve hakemler olmak üzere iki önemli unsuru olduğunu belirten, "Olması gereken yerde olmayan tek grup hakemler. Neden böyle olduğu geçmişten bu yana sorgulanması lazım. Önümüzdeki sezon sadece haklı olduğumuzun yetmediğini kanıtlamak zorundayız" dedi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da, "Ben de 13 yılı aşkın süredir bu camiaya hizmet etmiş kardeşiniz olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hakemlerimizin sorunlarının çözümü noktasında her zaman ulaşacağınız bir arkadaşı olarak aranızdayım" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, bir önceki dönem görev yapan TFFHGD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine plaket verildi. Gecede, "Herkes İçin Futbol Hakemliği"nden, il hakemliğine terfi eden 41 kişiye kokartları takıldı ve toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakemler Zorlu Geçen Sezonun Stresini Yemekte Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement