Hatayoğlu: Hacıosmanoğlu Koltuk Sevdasından Vazgeçsin - Son Dakika
Spor

Hatayoğlu: Hacıosmanoğlu Koltuk Sevdasından Vazgeçsin

Hatayoğlu: Hacıosmanoğlu Koltuk Sevdasından Vazgeçsin

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, "Hacıosmanoğlu için tek bir düşünce var; koltuğunu korumak." dedi.

16.06.2015 12:28  Güncelleme: 12:35

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, "Hacıosmanoğlu için tek bir düşünce var; koltuğunu korumak. Kongreye gitsinler ve Trabzonspor'un önünü açsınlar. Koltuk sevdasından vazgeçsinler" dedi.

1967 Trabzonlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'da başarısızlığın nedeninin Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduğunu vurgulayan Hatayoğlu, başkanın koltuk sevdası yüzünden kongre kararı almadığını iddia etti. Trabzonspor'un önünün açılması için çağrıda bulunan Hatayoğlu, "Trabzonspor bu kadar büyük paraların harcandığı yerde, Avrupa ve Türkiye'de bir başarısı yok. Bu transferi göze alırsak Trabzonspor başarısız bir sezon geçirmiştir. Bu başarısızlığın tek nedeni İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisidir. Hala hangi takımın başkanı olduğunun farkında değil. Bilgisiz ve bilinçsizce eylem ve söylemler içerisinde. Zaten 9 yöneticisi istifa etmiş bir yönetim var. 2 sene içinde 6 genel menajer ve 5 teknik direktör değişikliği yapılmış. Tüm bunlara bakarsanız bunların nedeni İbrahim Karaosmanoğlu ve arkadaşlarıdır. Sezon başı bir kongre kararı alınsaydı kendileri tekrar seçilebilirdi. Ancak kendileri tekrar seçilemeyeceklerini bildikleri için kongre yapmaya yanaşmıyorlar. Trabzonspor zerre kadar seviyorlarsa kongreye gidilirdi. Ne yazık ki Hacıosmanoğlu için tek bir düşünce var; koltuğunu korumak. Kongreye gitsinler ve Trabzonspor'un önünü açsınlar. Koltuk sevdasından vazgeçsinler" diye konuştu.

"GÜNEŞ'İN BEŞİKTAŞ'A GİTMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM"

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş hakkında da açıklamalarda bulunan Hatayoğlu, "Şike sürecindeki tavırları için alkışlayan ve sonuna kadar destek olan biriydim. Kesinlikle Beşiktaş'a gitmesini doğru bulmuyorum. Şenol Güneş'in mahkeme, yargıtay, UEFA ve CAS onaylı şikenin iki nolu takımı olan Beşiktaş ile anlaşmasını asla doğru ve etik bulmuyorum. Şenol Güneş, şikeyle ilgili tüm söylemlerini inkar etme noktasına gelmiştir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hatayoğlu: Hacıosmanoğlu Koltuk Sevdasından Vazgeçsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement