İki Diyarbakır Takımı İsim Değişikliğini Bekliyor - Son Dakika
Spor

İki Diyarbakır Takımı İsim Değişikliğini Bekliyor

Diyarbakır'ın iki profesyonel takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Yeni Diyarbakırspor isim değişikliği için sezon sonunu bekliyor.

17.03.2015 19:12

Diyarbakır'ın Spor toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ile 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor isim değişikliği için sezon sonunu bekliyorlar.

AMEDSPOR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, son kongre ile ismini Amedspor olarak değiştirmiş, ancak sezon ortasına denk geldiği için Türkiye Futbol Federasyonu bu değişikliği kabul etmemişti. Amedspor sezon sonu, resmi olarak değişikliği yapması bekleniyor. Önümüzdeki sezon liglerimizde Amedspor ismi resmi olarak yer alması için TFF'nin de bu ismi onaylaması gerekiyor.

DİYARBAKIRSPOR AŞ

TFF'de resmi isim olarak Yeni Diyarbakır AŞ olarak yer alan bir diğer temsilcisi Diyarbakırspor AŞ için Dernekler Masasından onay aldı ancak, bu ismi TFF'ye henüz onaylatamadı. Kapanan ve isim değiştiren Diyarbakırspor'un ismi boşa çıkmıştı bu gelişme üzerine Dernekler Masası'na bu ismi almak için müraacat etmişti. Ancak eski kapanan Diyarbakırspor'un Hukuki sorunları, devam eden davalarından dolayı TFF şimdilik bu ismi onaylamamıştı. Yeşil-Kırmızılı ekibin önümüzdeki sezon bu ismi alması bekleniyor, ancak TFF'nin bu konuda nasıl bir karar vereceği belirginlik kazanmadı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İki Diyarbakır Takımı İsim Değişikliğini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement