İşkenceci Geldi" - Son Dakika
Spor

İşkenceci Geldi"

İşkenceci Geldi"

İngiliz basını, Premier League’de görev yapacak ilk Alman teknik direktör Magath’ı Almanya’daki lakabının “Saddam” olduğunun altını çizerek okurlarına tanıttı.

15.02.2014 15:40

Magath Ada'da

Hamburg ile yapılan görüşmeler sonuç vermeyince dümenini Premier League yönüne kıran Felix Magath'ı okurlarına "işkenceci" olarak tanıtan Daily Mirror, Alman teknik adamın ülkesindeki lakabının "Saddam" olduğuna geniş yer verdi.

Magath'ın ikisi Bayern Münih biri Wolfsburg'la toplam üç şampiyonluğu bulunduğuna dikkat çeken gazete, Alman teknik adamın iki önemli özelliğine vurgu yaptı.  Bunlardan ilki olarak Almanya'da hiçbir teknik direktörün Magath kadar oyuncu alışverişinde bulunmadığına dikkat çekilirken, en azından Fulham'da transfer sezonu kapandığı için bu özelliğini bu sezon sergileyemeyeceğini belirtti. İkinci olaraksa eski öğrencisi Lewis Holtby'nin 'Van Gaal ile anlaşılıyor' haberlerine karşılık "Ben Magath ile ayakta kalmış adamım, Van Gaal sorun olmaz" cümlesi hatırlatılarak, Magath'ın ağırlık toplarını da içeren ağır dozdaki idmanları gündeme getirildi.

The Guardian, Magath'ın gelişinin Fulhamlı oyuncular açısından sevindirici bir haber olmadığını belirtirken The İndependent Alman teknik adamın katı metotlarıyla başarıyı yakaladığına dikkat çekip takımdan maksimum verim almaktaki başarısının altını çizdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İşkenceci Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement