Jose Sosa Yeniden Merkeze Dönüyor - Son Dakika
Spor

Jose Sosa Yeniden Merkeze Dönüyor

Jose Sosa Yeniden Merkeze Dönüyor

Beşiktaş teknik patronu Slaven Bilic, takımın maestrosu Jose Ernesto Sosa'ya Başakşehir maçında yine merkezde görev vermeye hazırlanıyor.

25.03.2015 07:43

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle yaklaşık 2 hafta formasından uzak kalan ve sahalara Fenerbahçe derbisiyle geri dönen Jose Ernesto Sosa, bu mücadelede teknik direktör Slaven Bilic tarafından sol açıkta görevlendirilmişti. Hırvat hocanın, ligde 6 Nisan’da oynanacak Başakşehir karşılaşmasında tecrübeli futbolcuya gerçek yeri olan orta alanın ortasında forma vereceği bildirildi. Derbide kendisini göstermekte zorlanan 29 yaşındaki futbolcunun da hocasının bu kararından dolayı memnun olduğu bildirildi.

Tomas Sivok forma bekliyor

Sezonun ikinci yarısıyla beraber adeta kayıplara karışan Tomas Sivok’un durumu, takımda en çok merak edilen olayların başında geliyor... Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımından uzak kalan ancak problemini atlatmasına rağmen bu sefer de Slaven Bilic’ten veto yiyen Çek savunmacının, Beşiktaş’ta forma giymek istediği ancak bu beklentisinin karşılanmadığı öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Jose Sosa Yeniden Merkeze Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement