Martin Linnes'in Milli Takım Kadrosuna Seçilmesi Şaşkınlık Yarattı - Son Dakika
Spor

Martin Linnes'in Milli Takım Kadrosuna Seçilmesi Şaşkınlık Yarattı

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Martin Linnes'in, hazırlık maçları kapsamında milli takım kadrosuna davet edilmesi, ülkesi Norveç'te şaşkınlığa sebep oldu.

19.05.2016 15:52  Güncelleme: 15:55

Galatasaray'a devre arasında gelen ve beklentilerin altında kalan bir performans gösteren Martin Linnes, ülkesinde de gözden düştü. Norveç Milli Takımı'nın Portekiz, İzlanda ve Belçika ile oynayacağı maçlarının kadrosu açıklanırken; Linnes'in de kafilede olması sürpriz olarak nitelendirildi.

HOCASI GÜVENİYOR

Sarı-kırmızılılarda fazla şans bulamayan 24 yaşındaki oyuncunun kendisini gösteremediğini belirten Norveç basını, teknik direktör Hogmo'nun 13 kez milli olan oyuncusuna güvendiğini belirtti.

Genç bir kadrosu bulunan Norveç, Portekiz ile 29 Mayıs, İzlanda ile 1 Haziran, Belçika ile ise 5 Haziran'da karşı karşıya gelecek.

NORVEÇ'İN KADROSUNDA ŞU İSİMLER BULUNUYOR:

Rune Jarstein (Hertha Berlin), Ørjan Nyland (Ingolstadt), André Hansen (Rosenborg) Haitam Aleesami (Göteburg), Jo Inge Berget (Malmo), Valon Berisha (Salzburg), Veton Berisha (Greuther Furth), Adama Diomande (Hull), Vegard Forren (Molde), Iver Fossum (Hannover), Markus Henriksen (AZ), Even Hovland (Nuremberg), Ruben Yttergård Jenssen (Kaiserslautern), Ulrik Yttergård Jenssen (Lyon), Stefan Johansen (Celtic), Joshua King (Bournemouth ), Martin Linnes (Galatasaray) , Fredrik Midtsjø (Rosenborg) Ole Kristian Selnæs (St. Etienne), Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin), Stefan Strandberg (Krasnodar), Jonas Svensson (Rosenborg), Alexander Sørloth (Groningen), Martin Ødegaard (Real Madrid)

Martin Linnes\'in Milli Takım Kadrosuna Seçilmesi Şaşkınlık Yarattı

Son Dakika Spor Martin Linnes'in Milli Takım Kadrosuna Seçilmesi Şaşkınlık Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • .....: Adam sağlam adam ama gerizekalı hollandalı oynatmadjki 10 0 Yanıtla
  • Emre: Norveç neykide oyuncu beğenmiyor doğru linnes gsde kötü ama Norveçte en iyilerdendir 2 0 Yanıtla
  • Şirin: Küçük resimdeki formayı Türkiye milli takım forması sandım ,ne Zaman Türkiye vatandaşı oldu diyecektim 2 0 Yanıtla

Advertisement