Felipe Melo: İtalya'ya Dönebilirim - Son Dakika
Spor

Felipe Melo: İtalya'ya Dönebilirim

Felipe Melo: İtalya\'ya Dönebilirim

Adı Inter ile anılan Galatasaraylı Felipe Melo, İtalyan basınına yaptığı açıklamada "Galatasaray ile her şeyi kazanırsam ondan sonra İtalya'ya dönebilirim." dedi.

05.05.2015 11:06  Güncelleme: 11:46

Son dönemde adı Inter ile anılan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İtalyan basınına flaş bir açıklamada bulundu.

"İTALYA'YA DÖNEBİLİRİM"

Çıkan bu haber üzerine ise Felipe Melo, La Gazzetta dello Sport'a konuştu ve ayrılık sinyalleri verdi. İtalya'da daha önce Fiorentina ve Juventus formaları giyen Brezilyalı orta saha, "Galatasaray ile her şeyi kazanırsam ondan sonra İtalya'ya dönebilirim. Bu da belki Mancini'nin takımına olur." dedi.

''BİZ GALATASARAY'IZ, HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE''

''Sneijder ile çok iyi bir ilişkimiz var." diyen Melo, "O bir şampiyon. Onun saha içinde olması bize galibiyet getiriyor. Galatasaray'da çok huzurlu, çıkan transfer söylentileri onu hiç etkilemedi. Şuan çok zorlu bir yarış içerisindeyiz. Rakiplerimizden Beşiktaş çok iyi oynuyor. Ama biz Galatasaray'ız ve bunun farkındayız. Her şey bizim elimizde'' dedi.

"PRANDELLI İLE ÇOK ŞEY KAYBETTİK"

' 'Türkiye'ye dışarıdan bir hoca geldiğinde özellikle sevdiği şeyleri yapmak, alışkanlıklarını devam ettirmek istiyor. Hemen zaferler geleceğini düşünüyorlar. Prandelli iyi bir insan ama onunla çok kaybettik. Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye kaybettik, Şampiyonlar Ligi'nden elendik ve çok gol yedik. Tabiki bu sadece onun suçu değil, sahada olan bizleriz ama açıkça bazı şeylerin yanlış gittiği görülüyordu.''

MELO'DAN BAŞKA BİRÇOK YILDIZ VAR

Bu sezon 34 haftası geride kalan Serie 'da 49 puan toplayabilen ve kendine ancak 8. sırada yer bulabilen Inter'in yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirmesi bekleniyor. Felipe Melo'nun haricinde Yaya Toure, James Milner, Aleksandar Kolarov, Stefan Jovetic gibi yıldız isimler de Mancini'nin istediği oyuncular arasında yer alıyor.

MANCINI, MELO'YU İSTİYOR

Sky Italia geçtiğimiz günlerde servis ettiği haberinde Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin eski öğrencisi Felipe Melo'yu transfer etmek istediğini yazmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Felipe Melo: İtalya'ya Dönebilirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • fethi can: Italyada hayvan takimi var mi? 5 7 Yanıtla
  • ank gop: Melo arenada emre basta olmak uzere hepinizi tokatladi.volkan denilen yaratıgi milli takimda bile taraftar istemiyor milli maca bile cikamadi yazık 6 2 Yanıtla
  • serhan: Ne,ulan,volkandan,korktun,ondan,mi,gidiyorsun,zaten,az,kalmisti,dayak,yemene 3 4 Yanıtla
  • forza: nereye olum dur bızım volkan daha tokatlamadı seni:)elinden zor aldılar seni 2 5 Yanıtla
  • forza: defol 3 2 Yanıtla
  • ince ayar: Arkadaş sallama sana orada kim 3.5 milyon euro verir verdiler diyelim orda kime tekme tokat gireceksin.burda hakemler aciz durumda.idda ediyorum geldigim gunden beri en az 30 kırmızın es geçilmiştir. 2 3 Yanıtla
  • forza: nereye olum dur bızım volkan daha tokatlamadı seni:)elinden zor aldılar seni 3 1 Yanıtla
  • forza: nereye olum dur bızım volkan daha tokatlamadı seni:)elinden zor aldılar seni 3 1 Yanıtla
  • paşa: Volkan melonun küçük pitbullu tokatlar anca oğlan takımı fb 2 2 Yanıtla
  • MUSTAFA SURUŞ: KUTLARIM DOĞRU CEVAP YAZMIŞSIN YANINA ARKADAŞ ARIYOR OLMALI? 2 1 Yanıtla

Advertisement