Jose Mourinho Dönüyor - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho Dönüyor

Chelsea'den gönderildikten sonra takım çalıştırmayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, müjdeyi verdi. İngilizlere göre, Mourinho'nun yeni takımı Manchester United olacak.

11.03.2016 13:09  Güncelleme: 13:39

Chelsea'den gönderildikten sonra takım çalıştırmayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, müjdeyi verdi. BT Sport muhabiri Matt Smith'e konuşan 53 yaşındaki teknik adam, Temmuz ayında yeni takımında göreve başlayacağını doğrularken takım ismi vermedi.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

İngiliz basınındaki iddialara göre ise Mourinho'nun yeni takımı Manchester United olacak. Şampiyonluk yarışından kopan ve Hollandalı teknik adam Louis van Gaal ile yollarını ayırmayı planlayan Kırmızı Şeytanlar'ın Portekizli çalıştırıcı ile şimdiden anlaşma sağladığı ve sezonun bitmesiyle resmi imzaların atılacağı belirtildi.

GUARDIOLA'YLA RAKİP OLACAK

Mourinho'nun da Manchester United'da çalışma konusunda son derece istekli olduğu ve gelecek sezon Manchester City'yi çalıştıracak olan ezeli rakibi Pep Guardiola ile yeniden rekabet halinde olmak istediği ifade edildi.

TRANSFER BÜTÇESİNDE SINIR YOK

Sir Alex Ferguson'ın ayrılmasından sonra kupa kazanamayan Manchester United'ın Jose Mourinho'ya yüksek bir transfer bütçesi vereceği de iddialar arasında.

Kaynak: Sporcope

Jose Mourinho Dönüyor
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Jose Mourinho Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement