Petrolspor, Forvet Oyuncusu Habip Uzun İle Masaya Oturuyor - Son Dakika
Spor

Petrolspor, Forvet Oyuncusu Habip Uzun İle Masaya Oturuyor

Petrolspor, Forvet Oyuncusu Habip Uzun İle Masaya Oturuyor

3.lig 3.Grup Batman temsilcisi Petrolspor, lig arasında forvet arayışında Habip Uuzn ile anlaşma sağlaması bekleniyor.

30.12.2015 12:40

Petrolspor'da Forvet Arayışında Yeni Gelişme

Petrolspor, Orhangazispor'un genç forvet oyuncusu Habib Uzun ile her konuda anlaştı. Ligin ikinci devresi için Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Petrolspor, transfer çalışmalarını da gizlilik içerisinde yürütmeye devam ediyor.

Sezonun ilk devresinde forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan temsilcimiz, forvete ilk takviyeyi yaptı. 3. Lig takımlarından Bursa Orhangazispor'da top koşturan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Habib Uzun, Petrolspor'un Antalya kampına katıldı.

Takım ile birlikte çalışmalara başlayan Uzun'un 1 Ocak'ta açılacak olan ara transfer dönemi ile birlikte imzayı atması bekleniyor.

Habib Uzun Kimdir…

Henüz kulübün resmi bir açıklama yapmamasına karşın sır gibi saklanan transferlerden biri olan Habib Uzun, şu an da Petrolspor kampında yer alıyor. Habip Uzun, kariyerinde 70 maça çıkıp 18 gol attı. Hacettepespor ve Bucaspor'da sadece 1'er maça çıkan 23 yaşındaki forvet, daha sonra Menemen Belediyespor, Kırıkhanspor, Güngörenspor ve Orhangazispor'da forma giydi. 2015-2016 sezonun ilk devresinde Orhangazispor formasıyla çıktığı 13maçta 7 gol atmayı başardı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, Forvet Oyuncusu Habip Uzun İle Masaya Oturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement