Real Madrid, Porto Forması Giyen Eder Militao'yu Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Porto Forması Giyen Eder Militao'yu Transfer Etti

Real Madrid, Teknik Direktör Zinedine Zidane ile anlaştıktan sonra ilk transferini yaptı. İspanyol ekibi, Porto'nun 21 yaşındaki stoperi Eder Militao'yu transfer etti.

14.03.2019 15:18  Güncelleme: 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid Kulübü, Portekiz'in Porto Kulübünde forma giyen Brezilyalı defans oyuncusu Eder Militao'yu transfer ettiğini açıkladı. Real Madrid'den yapılan resmi açıklamada, Militao için Porto ile anlaşmaya varıldığı ve oyuncuyla 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşme imzalandığı bildirildi.

50 MİLYON EURO İDDİASI

Stoper mevkisinde görev yapan 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, Portekiz liginde son 5 aydır "en iyi defans oyuncusu" seçildiğini vurgulayan Real Madrid, Militao'nun bu sezon 34 maçta 3 golünün olduğunu hatırlattı. İspanyol basını, Real Madrid'in Militao'nun transferinden dolayı Porto'ya 50 milyon euro bonservis bedeli ödediğini iddia etti.

REAL MADRİD'İN ZİDANE İLE İLK TRANSFERİ

Real Madrid'de hafta başında teknik direktörlüğe getirilen Zinedine Zidane, önlerinde 11 maçın bulunduğunu ancak en önemlisinin gelecek sezona hazırlık olacağını söylemişti. Militao, Zidane ile ikinci bir döneme başlayan Real Madrid'in ilk transferi oldu.

Real Madrid, Porto Forması Giyen Eder Militao\'yu Transfer Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Real Madrid, Porto Forması Giyen Eder Militao'yu Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ?: Bide tellesi alsalar da bize de para gelse 3 0 Yanıtla
  • REAL: Real bir dene 1 0 Yanıtla

Advertisement