Real, Villarreal Karşısında Kaza İstemiyor - Son Dakika
Spor

Real, Villarreal Karşısında Kaza İstemiyor

Real, Villarreal Karşısında Kaza İstemiyor

Atletico bozgununun yaralarını çabuk saran Real Madrid, Santiago Bernabeu'da 3'te 3 yapmanın hesapları içinde.

28.02.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'nın 25. hafta mücadelesinde Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, Pazar günü Santiago Bernabeu'da 'Sarı Denizaltılar' lakaplı Villarreal'i konuk edecek.

Dört puan farkla liderliğini sürdüren Real, Villarreal'e de son yıllarda büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Son dokuz karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Los Galacticos, bu maçların yedisini kazanırken, ikisinden ise beraberlikle ayrıldı.

Üç hafta önce ezeli rakipleri Atletico Madrid karşısında adeta hezimete uğrayan Ancelotti'nin talebeleri, büyük bozguna rağmen durumu iyi toparlayarak Deportivo ve Elche galibiyetlerini Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke zaferiyle taçlandırdı.

Son üç maçından 2-0'lık galibiyetle sahadan ayrılan Real, Eylül ayında Villarreal ile oynanan ligin ilk yarısındaki maçta da Luka Modric ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle üç puana uzanmıştı.

Ev sahibinde Modric'in durumu belirsizliğini korurken, Sami Khedira, Fabio Coentrao ve James Rodriguez'in sakatlıklarının devam ettiği belirtildi. Ayrıca Sergio Ramos'un dizindeki rahatsızlığından dolayı, maçta forma giyemeyebileceği öğrenildi.

Sezon başında alınan Atletico mağlubiyetinden sonra evinde oynadığı dokuz maçı da kazanan Real, bu süreçte rakip filelere tam 32 gol gönderdi.

Bernabeu ekibi, geçen haftaki Elche müsabakasının ardından haftayı dinlenirken, Villarreal ise Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Salzburg ile oynadı.

Avusturya'dan 3-1'lik zaferle dönerek adını UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya yazdıran Villarreal, bir sonraki turda bir başka La Liga ekibi Sevilla ile eşleşti.

Luciano Vietto, Perşembe günü duble yaparak bu sezon 18 gole ulaştı. Ancak Villarreal, ligdeki son dört deplasman maçından galibiyet çıkaramadı.

MUHTEMEL KADROLARReal Madrid'in muhtemel ilk 11'i: Casillas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Lucas Silva, Kroos, Isco, Bale, Benzema, RonaldoVillarreal'in muhtemel ilk 11'i:Asenjo, Musacchio, Dorado, Costa, Gaspar, Trigueros, Pina, Moi Gomez, G. dos Santos, Campbell, Moreno

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real, Villarreal Karşısında Kaza İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement