Roberto Baggio Bologna Flörtü - Son Dakika
Spor

Roberto Baggio Bologna Flörtü

Roberto Baggio Bologna Flörtü

Sezon başından beri istediği performansı bir türlü gösteremeyen ve ligin dibine yerleşen Bologna’da teknik direktörlüğe ülkenin en büyük efsanelerinden biri gelebilir.

21.12.2013 23:15

Yarın TSİ 13.30'da Genoa'yla karşı karşıya gelecek olan Bologna'da alınacak bir galibiyet dahi teknik direktör Stefano Pioli'yi takımın başında tutamayabilir.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre bir süredir Roberto Baggio'nun menajeri Vittorio Petrone'yle görüşme halinde olan Bologna Başkanı Albano Guaraldi'nin her an teknik direktör değişimine gidebileceği belirtiliyor.

1997/1998 sezonunda Bologna forması giyen ve 30 maçta 22 gole imza atan Roberto Baggio'nun Bologna'ya teknik direktör olarak dönmesinin hem takımın durumunun düzelmesi, hem de Bologna'nın sadece İtalya değil dünya çapında reklamını yapma adına çok kritik bir hamle olması bekleniyor.

2010 yılında İtalya Futbol Federasyonu'nda teknik sektör direktörü olarak görev yapmaya başlayan Roberto Baggio, İtalya'daki altyapıların dönüşümü adına 900 sayfalık bir çalışma hazırladıktan sonra yaptığı işin federasyon tarafından görmezden gelindiği gerekçesiyle bu yılın Ocak ayında görevinden istifa etmişti.

Daha önce herhangi bir teknik direktörlük deneyimi olmayan Roberto Baggio, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında pro lisansını almıştı.

Roberto Baggio'nun durumuna göre Bologna'da teknik direktörlük için diğer adayların Gianfranco Zola, Serse Cosmi ve Alberto Malesani'nin olduğu belirtiliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Roberto Baggio Bologna Flörtü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement