Ronaldinho'nun Gerekçeleri... - Son Dakika
Spor

Ronaldinho'nun Gerekçeleri...

Ronaldinho\'nun Gerekçeleri...

Atletico Mineiro ile sözleşme yenileyerek Beşiktaş'a gelmekten vazgeçen Ronaldinho, Brezilya'da kalma nedenlerini açıkladı.

12.01.2014 10:30

Beşiktaş'ın teklifini geri çevirerek Atletico Mineiro'da kalmayı tercih eden Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kulübünde kalmasının birçok nedeni olduğunu belirtti.

Taraftarlar ile aralarında özel bir bağ olduğunu ifade eden Ronaldinho, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, "Bunu anlatmak aslında güç. Taraftarlar başta olmak üzere, bu kulüp, bu forma, bu topraklar... Diğer kulüplere saygı duyuyorum ama benim için en iyi tercih buydu. Ben buralıyım ve burada kalmam gerekiyordu. Benim her durumda arkamda olan ve destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep sizlerle olacağım." şeklinde konuştu.

"HER ŞEY TATLIYA BAĞLANDI..."

Beşiktaş'ın teklifini doğrulayan ancak Brezilya'dan ayrılmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen menejer Roberto Assis ise, Radio Italia'ya verdiği demeçte, "Kardeşime ve ailemize büyük saygı ve ilgi gösteren bir taraftar grubuyla kalmayı tercih etti. Burada kendini çok rahat ve güvende hissediyor. Atletico yönetimiyle bir görüşmemiz oldu ve herşey tatlıya bağlandı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldinho'nun Gerekçeleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement