Erman Toroğlu: Selçuk Seni de Götürdü Fatih Hoca - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Selçuk Seni de Götürdü Fatih Hoca

Futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Letonya beraberliği sonrasında yaptığı yorumda "Selçuk'u aldın oynattın ne oldu? Selçuk seni de götürdü Fatih Hoca." dedi.

14.10.2014 09:22  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT'de yayınlanan "Futbol Arenası" yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Türkiye'nin Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Toroğlu, Milli Takımın ilk yarıda ayakta kalamadığına dikkat çekerek, "Milli takım ilk 45 dakika ayakta duramadı, kayıp kayıp düştü" dedi.

"SELÇUK SENİ DE GÖTÜRDÜ FATİH HOCA"

Selçuk İnan ile ilgili olarak da Fatih Terim'i eleştiren Toroğlu, "Selçuk'u aldın oynattın ne oldu? Selçuk seni de götürdü Fatih Hoca" diye seslendi.

"KAZAKİSTAN'I DA YENEMEYİZ"

Toroğlu, Milli Takımın gruptan çıkma şansı konusunda da karamsar konuştu: "Herkes 'gruptan çıkar mıyız?' diye merak ediyordu, gruptan çıktık işte! Siz millete ümit vermeyin! Biz Kazakistan'ı da yenemeyiz."

"MAÇTAN ÇOK KOMEDİ FİLMİNE BENZİYORDU"

Eski futbolcu Sergen Yalçın ise "Bu akşam oynanan maç, maçtan çok komedi filmine benziyordu" yorumunu yaptı. Yalçın, 1-1 biten karşılaşma ile ilgili olarak, "Şu an içimden gelenleri söylemek yorum yapmak istemiyorum. Bu maç sonrası içimden kötü şeyler geliyor. Bu akşam oynanan maç, maçtan çok komedi filmine benziyordu. Karşıda bir mahalle takımı vardı. Artık 2018'e bakalım... Herhangi bir turnuvada yer alacaksak bu 4 yıl sonraki turnuva olur" dedi.

"Eğer sen kötüysen rakibinin kötü olması fark etmiyor" diyen Sergen Yalçın, "Arda'yı çıkar takımdan öbür oyuncuları 2 milyon Avro'ya kime satarsın?" diye sordu.


Erman Toroğlu: Selçuk Seni de Götürdü Fatih Hoca
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Selçuk Seni de Götürdü Fatih Hoca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mustafa: bu milli takım ve yönetnler birilerinin AHI nı almıştır ne yaparsan yap kımı getirirsen getir. sezerin hakkını sezere vereceksin aksi durumda başarı gelmez cumhuriyet tarihinde bukadar rezil olmamıştık 8 1 Yanıtla
  • SOCCER: ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOR. SELÇUK , BURAK , EMRE VB. GS LI FUTBOLCU SEVDASI FATİH TERİM'İN TEKNİK DİREKTÖRLÜK HAYATINI BİTİRDİ. BU ADAMIN SEVİYESİ MİLLİ TAKIM DEĞİL BU KESİN. HELE BU SAYDIĞIM İSİMLER PTT 1 LİGDE OYNAYAMAZ. 0 0 Yanıtla

Advertisement