Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, iç sahada oynayacakları her maçın kendileri için final maçı nitelinde olduğunu söyledi.

26.01.2012 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, iç sahada oynayacakları her maçın kendileri için final maçı nitelinde olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor kendi sahasında hafta sonu oynayacağı Pendikspor maçına Gazi Osman Paşa Stadyumu'nda çift kale maç yaparak hazırlandı. Pendik maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Tokatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, iç sahada oynayacakları her maçın kendileri için final maçı nitelinde olduğunu kaydetti. Taraftarın desteği ile bu maçı da kazanarak yollarına devam etmek istediklerini ifade eden Uzunköprü, "Çok acil puanlara ihtiyacımız var. Belki Türkiye

liglerinde en fazla puana ihtiyacı olan takım Tokatspor. Geçen hafta aldığımız 3 puanla bu hafta oynayacağımız Pendik maçının bundan bir farkı yok. Bu maçı da kazanmak zorundayız. Taraftarımızın desteği ile bu maçı 3 puanla kapatıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Tek hedefimiz 3 puan" dedi.

Uzunköprü, sezon başından beri kazanamayan Tokatspor'un 10 günde kurulan kadrosu ile taraftarın karşısına çıktığını ifade ederek, "Bu kadro sezon başından beri olmuş olsa Tokatspor hedefe oynayan bir takım olacaktı. Buna ben yürekten inanıyorum. Geçen haftaki galibiyet moral ve motivasyon anlamında çok iyi oldu. Bu haftada Pendik maçını bu moralle kazanıp artık önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement