Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 16. haftasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u 2-1 yenerek ligde 4. galibiyetini aldı.

09.12.2014 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 16. haftasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u 2-1 yenerek ligde 4. galibiyetini aldı.

Kırmızı-beyazlı taraftarların başından sonuna kadar büyük destek verdikleri karşılaşmayı 38. dakikada Volkan Bekçi ve 74. dakikada Özcan Dağ'ın attığı gollerle 2-1 kazanan Kahramanmaraşspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Yavuz Hastoprakçılar karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ancak ikinci yarıda toparlandıklarını belirterek, "Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Birçok oyuncumuz sakat ve cezalı olmasına rağmen çok iyi mücadele ettik. Sakat futbolcuların iyileşmesiyle önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız, her geçen gün oynadığımız futbolun üzerine koyuyoruz. Kahramanmaraşspor'un önümüzdeki günlerde daha başarılı olacağına inanıyorum. Gelecek hafta deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da en iyi sonuçları almak istiyoruz" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement