Trabzonspor'da Halil Altıntop ve Volkan Şoku - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Halil Altıntop ve Volkan Şoku

Trabzonspor\'da Halil Altıntop ve Volkan Şoku

– TRABZONSPOR, yarın Süper Final'de oynayacağı Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gitti, teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı süren Halil Altıntop'u kadroya almadı, sakat olduğu halde İstanbul'a götürülen Volkan Şen'in durumunun ise...

01.05.2012 15:47

– TRABZONSPOR, yarın Süper Final'de oynayacağı Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gitti, teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı süren Halil Altıntop'u kadroya almadı, sakat olduğu halde İstanbul'a götürülen Volkan Şen'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Trabzonspor, bu sabah yaptığı antrenmanın ardından saat 15.00'te THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a hareket etti. Trabzonsporlu taraftarlar, özellikle iki maç aradan sonra kadroya giren Burak Yılmaz'a büyük ilgi gösterdi. Futbolcularla fotoğraf çektiren taraftarlar, galibiyet sözü aldılar.

FAUL YAPMAYIN DURAN TOP KULLANDIRMAYIN

Takımını şike soruşturmasıyla ilgili alınan kararın etkilerinden uzak tutmaya çalışarak Galatasaray maçına hazırlanan Şenol Güneş, futbolcularını 3 gün önceki ilk maçta yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda uyardı. Galatasaray'ın özellikle duran top organizasyonlarında etkili isimleri olduğunu vurgulayan Güneş, "İlk maçta duran toptan iki gol yedik. Gereksiz ve tehlikeli bölgedeki faullerden kaçınmanızı istiyorum. Kaleye etkili olabilecek mesafeden duran top kullanmalarına izin vermemeliyiz. Ayrıca savunmada zaman zaman dikkatimiz dağılıyor. Birbirinizi uyararak dikkatinizin dağılmasını önleyin" dedi.

BURAK FORMASINA KAVUŞUYOR

Fenerbahçe maçında burnu kırıldığı için Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Burak Yılmaz, yarın akşam formasına kavuşacak. Şenol Güneş'in antrenmanlarda iyi bir görüntü veren Burak'ı Galatasaray karşısında tek forvet olarak oynatacağı bildirildi. Güneş'in ayrıca Galatasaray'la oynanan ilk karşılaşmada bekleneni veremeyen Cech'i takımdan keserek Celustka'ya sol bekte görev vereceği, Serkan'ı da yeniden defansın sağ tarafındaki yerine kaydıracağı belirtildi. Halil'in sakatlığı nedeniyle kadroya alınmaması ve Volkan'ın da oynayamaması durumunda Güneş'in Adrian'a ilk 11'de şans verebileceği öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ:

Tolga – Serkan, Giray, Mustafa, Celustka – Colman, Zokora, Adrian, Alanzinho, Olcan – Burak

SAKAT: Halil

CEZALI: Yok - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Halil Altıntop ve Volkan Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement