Türkiye' nin Ünlü Futbolcuları İle Devlet Adamları Aynı Sahada - Son Dakika
Spor

Türkiye' nin Ünlü Futbolcuları İle Devlet Adamları Aynı Sahada

Şöhretler ve Protokol futbolcuları atılan gollerle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi gençlerine coşkulu dakikalar yaşattı.

21.05.2015 14:37

İZÜ Spor ve Gençlik Festivali kapsamında, Beyaz TV futbol ekibinden Ertem ŞENER, Ahmet ÇAKAR, Sinan ENGİN ve Rasim Ozan KÜTAHYALI'nın katılımları ile gerçekleşen maç; Galatasaraylı eski futbolcu Mustafa KOCABEY, Beyaz TV Spor Müdürü Ertem ŞENER, Fenerbahçeli eski futbolcu Abdulkerim DURMAZ, Meclis Üyesi Seyman GENÇTÜRK ve İZÜ Rektörü Mehmet BULUT 'un golleri ile 6-6 berabere bitti.

Mehmet BULUT (İZÜ Rektör), Temel KARADENİZ (Küçükçekmece Belediye Başkanı) ve Mustafa DEMİR (Fatih Belediye Başkanı) gibi devlet adamlarıyla ünlü futbolcuları bir araya getiren "Şöhretlerle Protokol Karşı Karşıya" maçı Halkalı Merkez Kampüsü futbol sahasında gerçekleşti. Ahmet ÇAKAR 'ın hakem olduğu "Şöhretlerle Protokol Karşı Karşıya" maçında şöhretlerin takımında Rasim Ozan KÜTAHYALI, Ertem ŞENER ve bir dönem büyük kulüplerde futbol oynamış eski futbolcular, diğer devlet adamları takımında ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ, Fatih Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, Meclis Üyesi Seymen GENÇTRÜK gibi protokol mücadele etti. İki takımın mücadele ettiği maçta iki takım kıyasıya top koşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Türkiye' nin Ünlü Futbolcuları İle Devlet Adamları Aynı Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement