Yeni Malatyaspor'da Konya Anadolu Selçukspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Konya Anadolu Selçukspor Maçı Hazırlıkları

Teknik Direktör Uğur "Kendi evimizde hem iyi skorla hem de güzel bir oyunla sahadan ayrılmak istiyoruz." dedi.

10.09.2014 15:11  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, hafta sonu karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukspor maçına ilişkin, "Kendi evimizde hem iyi skorla hem de güzel bir oyunla sahadan ayrılmak istiyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda Konya Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-siyahlı takımda, teknik direktör Uğur, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta karşılaştıkları TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında çok önemli bir 3 puan aldıklarını anımsattı.

Oyuncuların sahadaki performansının her geçen gün daha iyiye gittiğini vurgulayan Uğur, şöyle konuştu:

"Malatya'da birçok değişimin olacağını söylemiştim. Malatya halkı buna alışmalı artık. Hem saha içinde hem saha dışında birçok değişim görecekler. Düşündüğümüz ve arzu ettiğimiz bir Yeni Malatyaspor izleyeceğiz. Benim hafızamdaki Yeni Malatyaspor tekrar canlanacak. Biz o esintiyi tekrar hayata geçirmek adına elimizden geleni yapacağız. Kolay olmayacağını herkes biliyor. Bizim bir hedefimiz var. Hedefe ulaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz."

Pazar günü sahalarında ağırlayacakları Konya Anadolu Selçukspor maçına da değinen Uğur, zor bir müsabakanın kendilerini beklediğini aktardı.

Yeni Malatyaspor'un oynadığı futbol ve aldığı puanlarla gündemde olduğuna dikkati çeken Uğur, "Bizimle oynayacak takımların konsantrasyonu daha fazla olacaktır. Kendi evimizde hem iyi skorla hem de güzel bir oyunla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bu yürekli çocuklar bunu başarabilecek güçteler" dedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Konya Anadolu Selçukspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement