Analiz: İwatch, İpod'un Yerini Alacak - Son Dakika
Teknoloji

Analiz: İwatch, İpod'un Yerini Alacak

Analiz: İwatch, İpod\'un Yerini Alacak

Analsit Christopher Caso ilginç bir araçtırma raporu yayınladı.

23.04.2014 17:34
Hasan Uğur Nayır - -

Christopher Caso, Susquehanna Financial Group'tan bir analist. iWatch ve Apple ürünleriyle ilgili daha önce farklı öngörülerde bulunmuştu. Caso yeni bir araştırma raporu daha yayınlandı. Analiste göre Apple 5-6 milyonluk üretim planlıyor ve iWatch, iPod'la yer değiştirecek. Caso, düşük iPod satışları olabileceğini belirtiyor. Bu sene iPod'un yeni modelinin çıkmayacağını da belirtiyor.


Tim Cook da bu sene başlarında yaptığı açıklamada iPod satışlarından bahsetmişti. Birçok analiste göreyse 2014 senesi Apple'ın değişim içine girdiği tarih. Apple'ın uzun zamandır farklılaşan piyasa dengelerine ve tüketici alışkanlıklarına uyum sağlaması için ürün yelpazesini değiştirmesi ve geliştirmesi gerektiği savulunuyordu. Farklı ekonomistler ve uzmanlar tarafından yayınlanan raporlar, ortaya çıkan sızıntılar ve patent içerikleri değişim sonucu ortaya çıkartıyor.


iWatch ve yeni iPhone hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Analiz: İwatch, İpod'un Yerini Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Oğuzhan Artun: ipod nano 6. nesil ve alpine club saat aksesuarıyla süper oldu. yeni iwatch modern bir görünümle tüm saat piyasasını ezer.. 0 0 Yanıtla

Advertisement