Assassin's Creed Geleneği Bozulabilir - Son Dakika
Teknoloji

Assassin's Creed Geleneği Bozulabilir

Assassin\'s Creed Geleneği Bozulabilir

Assassin’s Creed, 2009 yılından beri her sene çıkışını aksatmadan yapıyor.

22.12.2013 08:59

Assassin's Creed, 2009 yılından beri her sene çıkışını aksatmadan yapıyor. Ancak Ubisoft'un IGN'e yaptığı açıklamaya göre, serinin herhangi bir yeni oyunu istenilen kalitede olmazsa oyunun çıkışında ertelemeye gidilebilir.

Ubisoft Kuzey Amerika başkanı Laurent Detoc, ertelemelerle ilgili yaptığı bir söyleşide Ubisoft'un, "yeterince iyi olmayan" bir oyunu erteleyerek Assassin's Creed'in artık gelenek haline getirdiği yıllık olağan çıkış düzenini bozabileceklerini söyledi.

"Eğer bir Assassin's Creed oyununun yüzde yetmiş kaliteye ancak ulaşabildiğini gördüğümüz yerde o oyunu yayımlamayacağız," dedi. "Bu, markaya zarar verir. Size ürünlerin isimlerini vermeyeceğim, zaten onları siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuz; eğer siz %70'le oyun yapmaya başlarsanız, insanlar da kaçınılmaz olarak sizin bu ürününüz hakkındaki düşüncelerini değiştirirler. O ürünü artık istemezler. Grand Theft Auto'yu oynayan 30 milyon civarı insan var. Geçen sene, aşağı yukarı 10 milyon kişi Assassin's Creed oynadı. Önümüzdeki sene yeni bir Assassin's Creed oyunuyla gelirsek, belki bir 10 milyon kişi daha, oyunun yenilenmiş haline ilgi göstermek isteyebilecek çünkü yeni bir hikaye, yeni deniz savaşları ve yeni korsanlar oyuna dahil edilmiş olacak. Geçen yılki oyunun oynanışında bile değişiklikler mevzu bahis."

Ubisoft, yalnızca geçtiğimiz iki sene zarfında, Far Cry 3, Rayman Legends, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs, South Park, The Crew gibi oyunları ertelemişti. Ama yine de Rocksmith, Assassin's Creed ve Just Dance oyunlarının hiçbir sıkıntı yaşamadan zamanında piyasaya sürülmüştü.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Assassin's Creed Geleneği Bozulabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement