Casio'nun Akıllı Saati 2016'da Çıkabilir - Son Dakika
Teknoloji

Casio'nun Akıllı Saati 2016'da Çıkabilir

Casio\'nun Akıllı Saati 2016\'da Çıkabilir

Şirketin gelecek sene için büyük planları var.

04.07.2015 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Casio akıllı saatini geliştiriyor. Şirketin başkanı Kazuhiro Kashio tarafından yapılan açıklamalar gelecek sene saatin çıkabileceğini ortaya koydu. Zaten Casio, bluetooth bağlantısına sahip olan veya farklı özellikler sunan o zamanın akıllı saati diyebileceğimiz ürünleri piyasaya sürmüştü. Bu sefer daha gelişmiş ve şimdiki döneme ait bir model sunmak istiyor.


The Wall Street Journal'a konuşan Kashio, "Akıllı saatimizi mükemmel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Kolay kırılmayacak, giyilmesi ve kullanması basit olacak." dedi. Casio yetkilileri akıllı saatin hemen başarılı olamayacağının farkında, bu yüzden uzun vadede akıllı saatlerin artan popüleritesinin yardımcı olacaklarını düşünüyorlar.


Casio'nun yeni ürünü Android Wear veya diğer başka bir işletim sistemine sahip olmayacak gözüküyor. Kashio'nun söylemlerine bakarsak G-Shock tipinde bir model olabilir. Casio akıllı saatini gelecek sene mart ayında satışa sunmayı umuyor. Fiyat ise 400 dolar civarında olacak.


Casio elektronik saat konusunda tecrübeli bir şirket. Yıllardır pekçok farklı modeli piyasaya sürdü. Özellikle askerde kullandığım efsane Casio saati asla unutmam. Saat konusundaki bilgisiyle alternatif güzel bir akıllı saat çıkarabilir. Siz bu konuda ne dersiniz?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Casio'nun Akıllı Saati 2016'da Çıkabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement