Google Dünyanın En Büyük Billboard'unu Kiraladı - Son Dakika
Teknoloji

Google Dünyanın En Büyük Billboard'unu Kiraladı

Google Dünyanın En Büyük Billboard\'unu Kiraladı

Dünyanın en büyük dijital billboard panosu New York'un Times Meydanı'nda kuruldu ve ilk kiralayan firma da teknoloji lideri Google oldu.

19.11.2014 16:58

Dünyanın en büyük dijital billboard panosu New York'un Times Meydanı'nda kuruldu ve ilk kiralayan firma da teknoloji lideri Google oldu.

Bazı reklam panoları küçük olmakla yetinir, bazıları ise büyümek ister. Bazı billboard panoları ise farklı noktalara doğru giderler, size şehirde oksijen sağlamaya çalışabilirler veya kendilerini Ay'a kondurmaya uğraşırlar. New York'un merkezindeki bir billboard ise dünyanın en büyük dijital reklam panosu olmayı aklına koymuş ve bunu başarmış.

Tabii ki billboard'lar birer canlı değil, onları insanlar yaratıyor ama yine de ilginç şeyler ortaya çıkıyor. Times Meydanı'ndaki Marriott Marquis otelinin ön yüzünde inşa edilmiş olan dijital billboard, tam bir Amerikan futbolu sahası büyüklüğünde. Yaklaşık 100 metre uzunluğundaki ve 50 metre yüksekliğindeki pano, otelin 8 katını kaplıyor.

Bu devasa panonun bir aylık kirası 2.5 milyon Dolar, önünden her gün 300,000 kişi geçiyor ve ilk müşterisi de Google oldu. Daha yeni aktive edilen billboard, Google'ın reklamları dönmeye başlayıncaya kadar, üzerinde şimdilik çeşitli sanatsal çalışmalar görüntülenecek. Ayrıca panoya bağlı çeşitli kameralar da, yaratıcı interaktif reklam projelerine fırsat sağlamak üzere düşünülmüş.

Google bu devasa reklam panosunu Ocak 2015'e kadar kullanacak. Google'ın 16. yaş hediyesi gayet büyük oldu diyebiliriz.

The post Google Dünyanın En Büyük Billboard'unu Kiraladı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Google Dünyanın En Büyük Billboard'unu Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement