Google Maps Durmuyor - Son Dakika
Teknoloji

Google Maps Durmuyor

Google Maps Durmuyor

Google'ın hızını hiç kesmeden gelişen harita hizmeti, son yeniliğini ortaya çıkardı!

13.09.2012 02:00  Güncelleme: 08:20

Birkaç gün önce Microsoft, Bing Maps'in yüksek çözünürlüklü resim projesinin ABD kanadını tamamladığını açıkladı.  Bugün de Google, hem Google Maps, hem de Google Earth'de yüksek çözünürlüklü resim sayısını arttırdığını bildirdi.

Google Maps blogunda şirket "Google Maps ve Google Earth artık 20'den fazla bölge için güncellenmiş havadan çekilmiş resimler ve 60'ın üzerinde bölge için güncellenmiş uydu resimleri sunuyor" dedi.  Google daha sonra bir ekleme yaparak resimlerin şimdilik sadece Google Earth'de görülebileceğini, ancak "yakında" Gogle Maps'te de kullanıma sunulacağını belirtti.

Yüksek çözünürlüklü resme sahip bölgeler arasında Las Vegas - ABD (yukarıdaki resim), Pamplonaİspanya ve MünihAlmanya bulunuyor.  Uydu resimlerinin güncellendiği yerler arasında ise ABD, Avustralya, Yunanistan ve hatta Kuzey Kore'de bölgeler var.

Google Maps 23 Amerikan şehri için 45 derecelik resimleri yazılıma ekledi.  Ayrıca Fransa'dan beş, İspanya'dan iki şehir için de bu resimler eklendi.

Google, herhangi bir bölgenin resimlerinin güncellenip güncellenmediğini öğrenmek isteyen kullanıcılar için bir e-posta bilgilendirme sistemini de hizmete açtı.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Google Maps Durmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement