İphone 6 ve İphone 6 Plus Kullanıcıları İçin Yola Çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6 ve İphone 6 Plus Kullanıcıları İçin Yola Çıktı!

İphone 6 ve İphone 6 Plus Kullanıcıları İçin Yola Çıktı!

Apple ön sipariş alınan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus dağıtımına başlıyor, işte görüntüler.

16.09.2014 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple ön sipariş alınan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus dağıtımına başlıyor, işte görüntüler…

9 Eylül etkinliği öncesinde sizlere iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ın donanım, tasarım ve benzeri konularda sızıntı haberlerini ve görsellerini sunmak için büyük çaba sarf ettik. Etkinlik sonrası da iPhone 6 ve iPhone Plus 'ın özelliklerini ve ilk görsellerini sizlere sunmak için çalıştık. ve artık yolun sonundayız. İşte karşınızda iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için hazırladığımız diğerlerinden farklı son sızıntı haberimiz.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda birçok şirketin tercih ettiği gibi Apple 'da akıllı telefon modellerini Çin'de üretmeyi tercih ediyor. ve bugüne kadar iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ların üretimi kullanıcılara yetiştirilebilmesi için son hızda devam ediyordu. Ön sipariş dönemi de önceki haberimizde belirttiğimiz üzere belli başlı ülkeler için başlamıştı. Artık geldik iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ların dağıtımına başlandı. 197 bin tane iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Amerika'ya, kullanıcılarıyla buluşmak için yola çıktı ve Boeing 747 uçağına istiflendi. Son sızıntı haberimizde uçağın içinden fotoğraflar ile size iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ların yola çıktığını haber vermek olacak.

Aşağıda göreceğiniz fotoğraflardan anlayacağınız üzere son derece yüksek korumalar altında yolculuğuna başlanılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'lar kullanıcılara sağ salim teslim edilmek isteniyor. Ülkemizde iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ön sipariş alınımına önümüzdeki hafta başlanacağını hatırlatalım. Eğer yurt dışı yoluyla iPhone 6 ve iPhone 6 Plus siparişi verdiyseniz ve hala ürününüz hazırlık aşamasında yazısıyla karşılaşıyorsanız panik yapmayın ürünlerin dağıtımına başlandıktan sonra bilgilendirileceksiniz.

Umarız iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için son sızıntı haberimizi beğenmişsinizdir. Gelecek nesil akıllı telefonların tanıtımının yaklaşmasıyla bu haberlerin yine hız kazanacağına emin olabilirsiniz.

İşte fotoğraflar :

The post iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcıları İçin Yola Çıktı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İphone 6 ve İphone 6 Plus Kullanıcıları İçin Yola Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement