Rapor: Htc One M9'un Final Tasarımı M8'den Farklı - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: Htc One M9'un Final Tasarımı M8'den Farklı

Rapor: Htc One M9\'un Final Tasarımı M8\'den Farklı

Sızıntılardaki telefonu beklemeyin.

26.01.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz hafta HTC One M9 veya diğer adıyla Hima'ya ait fotoğraflar sızdı. Görsellere göre telefon M8'e benziyor, hatta Phandroid'in raporuna göre tasarımda bir değişiklik olmayacak. Ancak taptaze başka bir rapor bu gelişmenin aksini iddia ediyor. Yeni haftaya hızlı başladık, lafı daha fazla uzatmadan hemen detaylara geçelim.


Farklı detaylar


HTC'ye yakınlığıyla bilinen HTCSource sitesinin kaynaklarına göre sızıntı görseller tuzak test birimlerine ait ve doğru tasarımı temsil etmiyor. Kaynağın belirttiğine göre HTC One M9'un final tasarımında kenardan kenara cam panel yer alıyor. BoomSound hoparlörler ise cihazın alt ve üst kenarına çekilmiş. Peki neden hoparlörlerin yeri değişti? Çünkü M9'un ön tarafında Desire 826 üzerinde bulunan kamera gibi büyük bir özçekim kamerası olacak. Kısaca One M9 ön taraftaki tasarım temellerini Desire 826'dan alıyor.


Rapordaki bu yeni bilgiler, sızıntılardaki cihazın test birimi olduğu teorisini güçlendiriyor. Daha önce Tayvanlı şirket bu stratejiyi M7 ve M8'de de uygulamıştı. Diğer taraftan HTC'nin M9 dışında M9 Plus, akıllı bileklik ve son bir iddiaya göre tablet tanıtması bekleniyor.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: Htc One M9'un Final Tasarımı M8'den Farklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement